F-Secure süper ama çok kastırıyor..tonce dedi ki:F-Secure. B) Daha yükseklerde olmalıydı.
aynen kasma ustası ödülünü vermeliyizRadoN dedi ki:pandanın yarine antivir olabilirdi..
bitdefender çok kasıyo benim pcde.. kasmasa onu kullanıcam ama :S :S :S
Wolker dedi ki:tamamen düzmece bir test belli yani
Shadow1243 dedi ki:nod32 + kaspersky dışında kullanmayın.
nud32 yi de ilk kez duyuyorumPC MERAKLISI dedi ki:Shadow1243 dedi ki:nod32 + kaspersky dışında kullanmayın.
aynen kardeş kaspersky ve nud32 den başkası yalan
bitdefender için kötüderim çünkü ram çok yiyo ama kaspersky minicik bişey yiyo
BoSS dedi ki:nud32 yi de ilk kez duyuyorumPC MERAKLISI dedi ki:Shadow1243 dedi ki:nod32 + kaspersky dışında kullanmayın.
aynen kardeş kaspersky ve nud32 den başkası yalan
bitdefender için kötüderim çünkü ram çok yiyo ama kaspersky minicik bişey yiyo
Bitdefenderi kurup kullanmadan nasıl yorum yapıyorsunuz ben bitden çok memnunum. Kaspersky çok iyi diyenler nereden biliyorsunuz ? Siz mi test ettiniz ?
çift çekirdek degilde P4 3.2GHZ idare ediyo beniBoSS dedi ki:Nasıl denedin merak ettim şimdi ?
Senin PC öncelikle çift çekirdekli mi ? Eğer öyleyse anti lerin çoğu kasmaz. Bende Kasp. kullanıyordum Bit kurdum nedense arka arkaya virüsler buldu :S
Kasp. hiç uyarı vermiyordu bende :S hem zaten rus malı güvenilmez ona
Ben de düne kadar nod32 kullanıyodum, bugün de kaspersky a geçtim. Uzun bi süre (3saat) pcyi tarattım 65 zararlı bişeyler :S buldu. Şimdi pcyi kasmıyor ama web sayfalarının açılışına etki ettiğini görebiliyorum. Çok yavaşladı internet :S Asıl garip olan şey ise dosya indirmenin hızlanması :Sengintunbel dedi ki:bit defender çok mu iyi cidden ya...