2008 İnternet Security Sonuçları!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MSDN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
32.sefo dedi ki:
engintunbel dedi ki:
bit defender çok mu iyi cidden ya...
Ben de düne kadar nod32 kullanıyodum, bugün de kaspersky a geçtim. Uzun bi süre (3saat) pcyi tarattım 65 zararlı bişeyler :S buldu. Şimdi pcyi kasmıyor ama web sayfalarının açılışına etki ettiğini görebiliyorum. Çok yavaşladı internet :S Asıl garip olan şey ise dosya indirmenin hızlanması :S

internet hızı için internet koruması ayarlarına bi bakbirz daha düşür

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
bitdefender gibi adi bi program nasıl olur da birinci çıkar yaa.. alenen virüs var makinamda bulamıyo :S

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2

Ultra Lord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pesimist dedi ki:
bitdefender gibi adi bi program nasıl olur da birinci çıkar yaa.. alenen virüs var makinamda bulamıyo :S
Bitdefender adi mi?
Bitdefender çoğu güvenlik testinde birinci çıkmış bir yazılım. Son sürümünde Türkçe özelliği ve online destek alabilirsiniz Türkiye distribütörlerinden.
Ayrıca Bitdefender ın virus imzası an itibariyle 1128811 saat başı güncelleme ile bu sayı gün geçtikçe artıyor.
Ayarlarını doğru yaptığınız şekilde çok iyi kullanabilirsiniz.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Ultra Lord dedi ki:
pesimist dedi ki:
Bitdefender adi mi?
Bitdefender çoğu güvenlik testinde birinci çıkmış bir yazılım. Son sürümünde Türkçe özelliği ve online destek alabilirsiniz Türkiye distribütörlerinden.
Ayrıca Bitdefender ın virus imzası an itibariyle 1128811 saat başı güncelleme ile bu sayı gün geçtikçe artıyor.

arakadaşım daha önce bende kullandım ama hiç memnun degilim

Ultra Lord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PC MERAKLISI dedi ki:
Peki hangi sürümünü kullandınız? Ayrıca hangi programı(Antivirus, Antivirus Plus, Internet Security veya Total Security) kullandınız

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Ultra Lord dedi ki:
PC MERAKLISI dedi ki:
Peki hangi sürümünü kullandınız? Ayrıca hangi programı(Antivirus, Antivirus Plus, Internet Security veya Total Security) kullandınız

internet security kullandım sürüm olara 8 ve şimdiki son sürümünü kullandım ama hiç memnun degilim

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
PC MERAKLISI dedi ki:
Link dedi ki:
Arkadaşlar internet security kullanmak istiyorum derseniz, mutlaka ayrıca bir firewall kurun, tavsiyem Kaspersky internet security yada Avira Security Suite.

Güvenilir test sitelerinden www.av-comparatives.org tavsiye ederim, takip edin, daha doğru sonuçlar görebilirsiniz, son yapılan test sonuçları ;

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2008_02.php

LİNK ÖLMÜŞ

Link ölü değilde direk link verince açılmıyormuş, siteye girince sol menüde comparatives'e tıkla, açılan sayfada on-demand online results february var, en altta, onu seç.

Sonuçlara baktığımızda 1.683.364 zararlıda Avira tespit oranı %99.6 (1.676.963) ve Bitdefender %96.5 (1.624.123) , Avira önemli bir farkla önde görünüyor.

rocky61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ödüllleri ile kendini kanıtlamış no32 olmamayışı bile bu testi kale almamak için yeterli.Zaten bunların tek başına güvenlik sağlayacağını kimse söyleyemez.Hepsinden daha öenli bilinçli kullanıcı olan birisi çoğu virüs tehdididen de kendini sakınır...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
arkadaslar nod32 inin o listede olmamasının sebebi belli çünkü onlar antivirüs paketleri değil internet security paketler ve o test yapıldığı sırada daha smart security beta asamasındaydı :S
alın size nod32 bulunduğu veya aynı sitenin testi bu antivirüs testi ok?..

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

ve internet security testinde 11 sırada duruyor ztn sitesine bakarsanız tabi o zaman betaydılar simdi test yapsalar ne olsa mechul ???

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
keyloger dedi ki:
arkadaslar nod32 inin o listede olmamasının sebebi belli çünkü onlar antivirüs paketleri değil internet security paketler ve o test yapıldığı sırada daha smart security beta asamasındaydı :S
alın size nod32 bulunduğu veya aynı sitenin testi bu antivirüs testi ok?..

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

ve internet security testinde 11 sırada duruyor ztn sitesine bakarsanız tabi o zaman betaydılar simdi test yapsalar ne olsa mechul ???

O zaman bende sana bu testtede Avira nın olmadığını söylerimki, Avira tüm testlerde 1. sırada yer almış başarılı bir yazılım.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
onun da vardır bu kategoride yarışamaması için geçerli bir sebeb...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bütün anti-virüslerin bir yerde bir sorunu var ki her biri bir teste yer almıyor

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Ultra Lord dedi ki:
pesimist dedi ki:
Bitdefender adi mi?

Orjinali var bende. 5 para etmez

Ultra Lord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pesimist dedi ki:
Orjinali var bende. 5 para etmez
Herkesin kendi tercihi. Ben şuanda 90 günlük lisansını kullanıyorum ve çok memnunum. İnşallah kendinize göre bir program bulursunuz. Konuyu uzatmaya gerek yok. Ben Bitdefender ı övücem siz beğenmediğnizi söyliyeceksiniz.
Teşekkğrler.

Pc.KopaT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sitenin yaptığı tüm testlere bitdefender birinci oluyo bence bu işte bir iş var...!
Hangi Test yapılırsa yapılsın Kaspersky'ın üstüne Anti-Virüs Programı Tanımam.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Pc.KopaT dedi ki:
Bu sitenin yaptığı tüm testlere bitdefender birinci oluyo bence bu işte bir iş var...!
Hangi Test yapılırsa yapılsın Kaspersky'ın üstüne Anti-Virüs Programı Tanımam.

aynen