Mehmet Alperen
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 160
Xz1
Xz premium
P10
Opt 5t
Mi6
Mi mix2
S8
İphone 7
Lg g6
V30
Mate 10
Xz premium
P10
Opt 5t
Mi6
Mi mix2
S8
İphone 7
Lg g6
V30
Mate 10
xz premium.Kullanabileceğim en uzun ömürlü telefon modelleri neler? Ağır oyun vb. oynamayacağım. Günlük işlerimi halledecek, fotoğraf, günlük uygulamaları kullanabileceğim en uzun süre dayanacak android telefon önerileriniz neler?
tasarım zevk meselesi ama parça bulamama gibi bi sorunun olmaz tahminen çünkü sony iyi bir firma. mate 10 pro alınabilir elbette.Tasarımı pek hoş gelmedi. Ayrıca da ASUS gibi herhangi bir donanımsal sorun durumunda parça/teknik tamir sorunları yaşayabilirim. Bütçeyi esnetip Mate 10 Pro alsam nasıl olur? Günlük kullanım ve uzun ömür için değer mi?
Op5 t nin 8 gb ramlısı. Eğer garanti tr olsun dersen xz premiumişletim ve kamera açısından en iyi telefon hangisidir?
Ben samsung S8 ve İPhone 8 kullamıyorum S8 daha iyi kesinlikle ???arkadaşlar bnde yeni telefon alıcam s8 ile ip 7 arasındayım sizce hangisini alayım ? veya başka öneriniz varmı ?
Hangi cihazda Samsungda mı?şarjı ve sağlamlığı ne düşünüyorsun hiç düşürdün mü ? birde ekran koruyucular hemen kalkıyormuş doğrumu?
OnePlus 6 veya Mİ8Yukaridaki modellerden birini alacağim. Beni en uzun süre götürecek, en uzun ömürlü model hangisi sizce? Ve neden? Teşekkürler ^^
- Samsung Galaxy S8(Plus değil)
- Xiaomi Mi8
- OnePlus 6
- Huawei Mate 10 Pro
OnePlus 6 veya Mİ8
S7'den OnePlus 5T'ye geçtim belirteyim.
6 ve Mİ8'de 845 bile başlı başına bir seçim sebebi.
Diyorum ya ben S7'den geçtim. Donanımı adam etmekse eğer. OnePlus 5T bile S8 ailesinden çok daha iyi. Note 8 başka bir mesele ama kesinlikle S8 ailesinden daha iyi performans olarak. OnePlus 6 veya Xİoami Mİ8 diyorum ben yine Mate 10 Pro da çift hatlı diye biliyorum. Ben 5T'ye çift hat taktım gayet mutlu gidiyorum şuan. Yazılımı düzgün yapan dediğin firmalardan birisi nin geçmişi kirli öbürü şuan sorun yaşıyor.Dostum, benim için donanım değil, firmanın elindeki donanımı nasıl yazılım ile adam ettiği önemli. Bunun başlıca örnekleri Apple ve Samsung zaten.
Sonradan farkettiğim bir durum: OnePlus 6 ve Mi8 çift hatlılar, bu yüzden elendiler. Huawei Mate 10 Pro da sorun çıkartma ihtimali Samsung'a göre kat kat fazla olan bir ürün olduğu için şimdilik tercihim Samsung olacak gibi görünüyor.
aynnHangi cihazda Samsungda mı?