Anıl Bozkurt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 23
konu etiketlerinin maşallahı var
Aleykümselam. Ben senin yerinde olsam 2300 tl p9 a vermem bence lenovo moto z alman daha iyi olucaktır daha uzun ömürlü telefon hemde güncelleme noktasında iyi gündüz çekimi p9 a göre bir tık geride ama gece çekimlerinde diyafram açıklığı sayesinde daha iyi ayrıyeten 4k çekim yok ve oıs yok moto z de var batarya konusunda iki telefonda çokta iyi değil moto z dışında a5 2017 var ona da o para verilmez dolar kuru yüzünden cok pahalı yine de son tercih senin
İphone 6s 32 Gb fiyat aralığında sanki daha iyi gibi İOS sabitliği ve güvencesi şaşmaz
Sony Telefonları Neden Buraya Konulmuyor Bence Sony'nin Bunlardan Daha İyi Olan Telefonları Var
İphone 8 Düşünmedendün ıphone x ve iphone 8 çıktığı için iphone 6s 32 gb 2700tl ye geriledi sizce daha fazla düşer mi?
(ayrıca Xiaomi mi 5s denen telefon hepsinden iyi ve 2700tl ye 2 tane alınır ama türkiye distribütörü yok, ve o risk alınır mı?)
bu iki telefon arasında kararsızım.
Düşünmeden
Tabi ki S7 Edge diğerleri S7 Edge ile kıyaslanamaz. S7 Edge ezer geçer.o kadar param olsa düşünmeden İphone 8 plus alırım, ancak ben şu an ıphone 6 - 6s- samsung 7 edge arasında kalacak kadar zenginim
Tercihiniz S7 Edfge den şaşmamalıdır. Kıyaslama yapılacak telefonlar değildir kendileri.o kadar param olsa düşünmeden İphone 8 plus alırım, ancak ben şu an ıphone 6 - 6s- samsung 7 edge arasında kalacak kadar zenginim
2500tlye kadar telefon önerebilir misiniz? Beni 3 yıl göturse yeter. Kamerası iyi olmasi lazım.
6GB RAM olanın cid numarası kaynaklı bir güncelleme sıkıntısı var. Ama servise yollarsanız düzeltiyorlar. Bu konuda en çabuk sonuç veren satıcı Gezegen GSMHtc u11in kronik bir sorunu var mı?
S7 sınırsız 4K video çekebiliyorken u11in 4k video kaydını 6 dakika olarak sinirlandirmislar hoş s8de de 10 dakika sınırı var.Kamerasi s7den iyi mi?
Ben kesinlikle XZ1 alırdım.huawei p10 mu sony xz1 mi alinmali ikilemde kaldim fiyat olarak aynilar iphone kullaniyordum ama elim bir kaza sonucu perte cikti degisiklik olsun istiyorum sizce hangisi