2000TL - 3000 TL Arası Telefon Önerileri

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
xiaomi mi6 öneririm

M

Murat Burç

SDN Okuru
kulaklık ve ses diyorsan kesinlikle HTC 10.
geri kalan herşeyiyle aynı HTC 10 ve s7, hatta arayüz konusunda HTC daha iyi.
Aynı ?
Super LCD ile amoled ekran kıyaslanamaz bile arka kamerada düşük ışıkta S7 Edge daha iyi bataryada da S7 Edge daha iyi arayüz sevmek kişisel bir şey hız testi açıp bakarsak da S7 Edge hız testlerinde HTC 10u geçiyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
@kozkir , forumda kendisi HTC 10 eşi S7 kullanıcısı bir arkadaş vardı sürekli niye S7 almadım diyordu adını hatırlayamadım bunu bir düşün.

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Aynı ?
Super LCD ile amoled ekran kıyaslanamaz bile arka kamerada düşük ışıkta S7 Edge daha iyi bataryada da S7 Edge daha iyi arayüz sevmek kişisel bir şey hız testi açıp bakarsak da S7 Edge hız testlerinde HTC 10u geçiyor.
@kozkir , forumda kendisi HTC 10 eşi S7 kullanıcısı bir arkadaş vardı sürekli niye S7 almadım diyordu adını hatırlayamadım bunu bir düşün.

Kamera konusunda HTC 10 daha gerçekçi renkler sunuyor, hız testine şu anda bir şey diyemem ancak 8 ay sonra s7 nin arayüzü şişmeye başladığında o kasmayı hissettiğinde anlayacaksın.
Neyse bu konunun ucu bucağı yok herkes sevdiğini övüyor :grin: ama müzik ve kulaklık diyorsan tartışmaya açık olmayacak şekilde HTC 10.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kamera konusunda HTC 10 daha gerçekçi renkler sunuyor, hız testine şu anda bir şey diyemem ancak 8 ay sonra s7 nin arayüzü şişmeye başladığında o kasmayı hissettiğinde anlayacaksın.
Neyse bu konunun ucu bucağı yok herkes sevdiğini övüyor :grin: ama müzik ve kulaklık diyorsan tartışmaya açık olmayacak şekilde HTC 10.
Ne şişmesi havadan birşeyler sallamayın ben cihazı 1 senedir kullanıyorum şişme yok.

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Ne şişmesi havadan birşeyler sallamayın ben cihazı 1 senedir kullanıyorum şişme yok.

iyi kullanmalar o zaman, sallama falan yapmıyorum ara yüz konusunda zamanla samsung htc ye göre daha fazla kastığı bariz bir şey, o yüzden söyledim umarım sizinki iyi çıkar da hiç kasmaz :grinning:

M

Murat Burç

SDN Okuru
@mzafa @kozkir , kozkir oku bunları
upload_2017-7-13_18-42-41.png

upload_2017-7-13_18-43-0.png

upload_2017-7-13_18-43-17.png

upload_2017-7-13_18-45-25.png

upload_2017-7-13_18-46-55.png

upload_2017-7-13_18-46-23.png

upload_2017-7-13_18-47-21.png

upload_2017-7-13_18-47-35.png

iyi kullanmalar o zaman, sallama falan yapmıyorum ara yüz konusunda zamanla samsung htc ye göre daha fazla kastığı bariz bir şey, o yüzden söyledim umarım sizinki iyi çıkar da hiç kasmaz :grinning:
Yahu M8le Note 4 bakalım imkanı ikisininde 2.5 yıl kullanılmışını çıkarsın hangisi daha hızlı çalışacak görelim.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
bayağı bir almış duvardan duvara fırlatmış htc 10'u :)

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Ama Note 4 başka S7 başka. S7 ile yazılımını düzeltti Samsung.

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45

okusun tabi benlik bir sıkıntı yok, ama anlaşamadığımız nokta şu ki, orada ki kişi kendi zevkine göre yorum yapmış, herkes ne konuda iyi olmasını istiyorsa o yöne yönelmeli diyorum, bana şunu veya bunu kabul ettirmen boşa yani dostum :grinning:
ben müzik ve kulaklığa önem verdiğim için HTC 10 aldım hiçte pişman teğilim bu konuda s7 HTC'nin yanına bile yaklaşamaz.
telefon alacak arkadaş müziğe ve kulaklığa önem veriyorsa HTC alsındiyorum herkesin kendi kararı, ben önerimi yapıyorum :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
okusun tabi benlik bir sıkıntı yok, ama anlaşamadığımız nokta şu ki, orada ki kişi kendi zevkine göre yorum yapmış, herkes ne konuda iyi olmasını istiyorsa o yöne yönelmeli diyorum, bana şunu veya bunu kabul ettirmen boşa yani dostum :grinning:
ben müzik ve kulaklığa önem verdiğim için HTC 10 aldım hiçte pişman teğilim bu konuda s7 HTC'nin yanına bile yaklaşamaz.
telefon alacak arkadaş müziğe ve kulaklığa önem veriyorsa HTC alsındiyorum herkesin kendi kararı, ben önerimi yapıyorum :)
Ben zaten bunu inkar etmedim başka konularda bahsettim.
Geri kalan konularda asla S7 ve HTC 10 bir değil

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
ben de ikisi de değil, iphone 7 diyorum :D

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Ben zaten bunu inkar etmedim başka konularda bahsettim.
Geri kalan konularda asla S7 ve HTC 10 bir değil

buna asla katılmıyorum, dediğim gibi zevk meselesi ama touchwizi asla sense arayüzüne tercih etmem ben, daha önce bi samsung pişmanlığım oldu çünkü.
kamera konusunda da htc daha gerçekçi çekiyor bence renk konusunda.
s7 den geride olduğu tek konu gün ışığında ekran parlaklığı evet düşük ışıkta görmek biraz zor yalan değil.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
buna asla katılmıyorum, dediğim gibi zevk meselesi ama touchwizi asla sense arayüzüne tercih etmem ben, daha önce bi samsung pişmanlığım oldu çünkü.
kamera konusunda da htc daha gerçekçi çekiyor bence renk konusunda.
s7 den geride olduğu tek konu gün ışığında ekran parlaklığı evet düşük ışıkta görmek biraz zor yalan değil.
androidden uzak durmayın diyemem ama samsung'dan uzak durun.

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
androidden uzak durmayın diyemem ama samsung'dan uzak durun.

Bende tecrübelerime dayanarak sana katılıyorum, telefon bir süre sonra beni değiştir diye bağırıyor.
şu anda s8 mi htc u11 'i mi bedava verelim deseler gözüm kapalı u11 :blush:

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Bende tecrübelerime dayanarak sana katılıyorum, telefon bir süre sonra beni değiştir diye bağırıyor.
şu anda s8 mi htc u11 'i mi bedava verelim deseler gözüm kapalı u11 :blush:
Samsung eski cihazlarını eskitiyor. 2 yıla kalmaz s8 kasmaya başlar muhtemelen..

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Samsung eski cihazlarını eskitiyor. 2 yıla kalmaz s8 kasmaya başlar muhtemelen..

bende kastığını tecrübe ettim, onun üstüne gidip bir daha neden samsung alayım, ama arkadaş kızıyor sallama yapmayın diye o yüzden sustum :laughing:

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
iPhone severler için önerim iPhone 6s, android severler için Galaxy S7 Edge

Ali Velikov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ithalatçı garantili MATE 9 aldım. 2 gündür kurcalayıp duruyorum. Performansı harika. Kamerası muazzam. İnstagramda yapabildiğiniz her şeyi fazlasıyla kendi içerisinde yapabiliyorsunuz. Bokeh efektli fotoğrafları neredeyse profesyonel makineler kadar iyi diyebilirim. 4k video çekimi de çok başarılı normal çekimleride başarılı. Gece dışarda video çekmedim henüz. Gece fotoğrafıda kesinlikle kötü değil onuda söylemek isterim. Şarjı o kadar kurcalamaya rağmen 1 gün rahat yetiyor. Geceleri telefonu şarja hiç takmaya gerek yok. 1 saat ve ya daha kısa sürede tam şarj oluyor. İnanılmaz hızlı anlayacağınız. Temaları çok hoşuma gitti. Bir sürü tema seçip kişiselleştirebilme imkanınız var. Hoparlör sesi inanılmaz çok çıkıyor. Son ayarda ses gelince elim hemen kısma tuşuna gidiyor o derece. Konuşma sesi v.s. kesinlikle sıkıntı yok. 5.9 inç kulağa çok çok büyük geliyor ama nasıl becermişlerse oldukça ergonomik bir tutuşu var. Parmak izi hissiyatı muhteşem. Anında tanıyor ve açıyor. Daha önceki telefonum Note 1 di o yüzden belki uzay çağı yaşıyormuş hissiyatı alıyorum açıkçası. 2118 TL'ye aldım ithalatçı garantili. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ise şu an gayet memnunum. Premium bir hissiyatı var. Eline alan herkes beğeniyor. Tabi xiomi gibi seçenekler de var. O telefonu da çok merak ediyorum ama hiç kimsede görmediğim için tereddütlerim olduğundan bunu aldım. Onu kullananlarda o telefonu anlatabilirlerse herkes için faydalı olur diye düşünüyorum. Yeğenimde S7 var. O telefonda video izlerken youtube veya normal videolarda birden ses kesiliyor. Biraz araştırmıştım bu sorun için ve bir çok kişide bu gibi sorunlar olduğunu gördüm. Birde eski bir Samsung kullanıcısı olarak Samsung marka telefonların 3 yıldan sonra nasıl yavaşladıklarını bizzat yaşadığım için başka bir marka tercihinde bulundum. Umarım yorumlarım sizler için faydalı olmuştur.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Arkadaşlar ithalatçı garantili MATE 9 aldım. 2 gündür kurcalayıp duruyorum. Performansı harika. Kamerası muazzam. İnstagramda yapabildiğiniz her şeyi fazlasıyla kendi içerisinde yapabiliyorsunuz. Bokeh efektli fotoğrafları neredeyse profesyonel makineler kadar iyi diyebilirim. 4k video çekimi de çok başarılı normal çekimleride başarılı. Gece dışarda video çekmedim henüz. Gece fotoğrafıda kesinlikle kötü değil onuda söylemek isterim. Şarjı o kadar kurcalamaya rağmen 1 gün rahat yetiyor. Geceleri telefonu şarja hiç takmaya gerek yok. 1 saat ve ya daha kısa sürede tam şarj oluyor. İnanılmaz hızlı anlayacağınız. Temaları çok hoşuma gitti. Bir sürü tema seçip kişiselleştirebilme imkanınız var. Hoparlör sesi inanılmaz çok çıkıyor. Son ayarda ses gelince elim hemen kısma tuşuna gidiyor o derece. Konuşma sesi v.s. kesinlikle sıkıntı yok. 5.9 inç kulağa çok çok büyük geliyor ama nasıl becermişlerse oldukça ergonomik bir tutuşu var. Parmak izi hissiyatı muhteşem. Anında tanıyor ve açıyor. Daha önceki telefonum Note 1 di o yüzden belki uzay çağı yaşıyormuş hissiyatı alıyorum açıkçası. 2118 TL'ye aldım ithalatçı garantili. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ise şu an gayet memnunum. Premium bir hissiyatı var. Eline alan herkes beğeniyor. Tabi xiomi gibi seçenekler de var. O telefonu da çok merak ediyorum ama hiç kimsede görmediğim için tereddütlerim olduğundan bunu aldım. Onu kullananlarda o telefonu anlatabilirlerse herkes için faydalı olur diye düşünüyorum. Yeğenimde S7 var. O telefonda video izlerken youtube veya normal videolarda birden ses kesiliyor. Biraz araştırmıştım bu sorun için ve bir çok kişide bu gibi sorunlar olduğunu gördüm. Birde eski bir Samsung kullanıcısı olarak Samsung marka telefonların 3 yıldan sonra nasıl yavaşladıklarını bizzat yaşadığım için başka bir marka tercihinde bulundum. Umarım yorumlarım sizler için faydalı olmuştur.
huawei g8'de bir zamanlar kronik sorun yaşamıştık babamla. zamanla düzeldi. ama huawei çok güzel bir marka... iyi bir bütçem olsa sanırım huawei mate9 alırım... çok efsane bir marka... paketleme samsunga bin basar. tam anlamıyla muhteşem bir marka. kusursuz(huawei g8 değil xd) tertemiz..

Cel1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Sony çöp. Kamera berbat. Sadece ekranı ve yazılımı iyi. Başka artısı yok bence.
Evet bence de sony çöp serviside ilgisiz sanki biraz ben kararimi htc u 11den yana kullanacağım 3799 lira bence o ozelliklere bu piyasada rahat verilir yani iphon 4 samsung 4 bin tlyse htc u 11 ozellikleriyle rahat o fiyata deger tasarimini begenmeyenler var ama ben begeniyorum tek eksisi bence 3000 mahlik batarya oda yeter sanirim diger ozellikleri cok hosuma gitti islemci kamera ses konusunda bence suan tek htc u 11

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Ya S7 Edge Ya da Xioami Mi6 Bunlardan birini al kafa rahat. ;)

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Ya S7 Edge Ya da Xioami Mi6 Bunlardan birini al kafa rahat. ;)
samsung'dan nefret ederim. vasat bir marka. 3, 4 yıl tabletini kullandım da, vasat. huawei p10 veya huawei mate 9 / pro bakabilirsiniz. şahsen ben mate 9 derdim ikisi arasında kalsam ve iOS sevmesem. şahsen ben iphone 7 black derdim

Lordian Honeyborn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Note 5 hala alınabilecek bir telefon mu ?
A7 2017 mi almaliyim yoksa s7 nin düşmesini mi beklemeliyim?
Telefonu Eylül gibi alıcam o zamana fiyatlara ne kadar değişir
(Benim için kamera filan hiç önemli değil oyunda oynamam genelde film ve video izlerim ekran ağırlık kalınlık önemli boyutu büyük olmalı Vibe P1 var şuan elimde ve çok ağır kalın bir telefon taşırken zorluk oluyor)

Son düzenleme: