M
Murat Burç
SDN Okuru
Hayır. Sadece klasik samsung telefonu olarak görüyorlarS7 aldığımda keşke S7 Edge alsaymışım dedirtecek bir durum var mı batarya veya bir başka açıdan?
S7 Edge her türlü daha gösterişli.
Hayır. Sadece klasik samsung telefonu olarak görüyorlarS7 aldığımda keşke S7 Edge alsaymışım dedirtecek bir durum var mı batarya veya bir başka açıdan?
S7 EdgeHTC 10 mu S7 Edge mi diye sorsam ?
HTC 10 mu S7 Edge mi diye sorsam ?
Aynı ?kulaklık ve ses diyorsan kesinlikle HTC 10.
geri kalan herşeyiyle aynı HTC 10 ve s7, hatta arayüz konusunda HTC daha iyi.
Aynı ?
Super LCD ile amoled ekran kıyaslanamaz bile arka kamerada düşük ışıkta S7 Edge daha iyi bataryada da S7 Edge daha iyi arayüz sevmek kişisel bir şey hız testi açıp bakarsak da S7 Edge hız testlerinde HTC 10u geçiyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
@kozkir , forumda kendisi HTC 10 eşi S7 kullanıcısı bir arkadaş vardı sürekli niye S7 almadım diyordu adını hatırlayamadım bunu bir düşün.
Ne şişmesi havadan birşeyler sallamayın ben cihazı 1 senedir kullanıyorum şişme yok.Kamera konusunda HTC 10 daha gerçekçi renkler sunuyor, hız testine şu anda bir şey diyemem ancak 8 ay sonra s7 nin arayüzü şişmeye başladığında o kasmayı hissettiğinde anlayacaksın.
Neyse bu konunun ucu bucağı yok herkes sevdiğini övüyor ama müzik ve kulaklık diyorsan tartışmaya açık olmayacak şekilde HTC 10.
Ne şişmesi havadan birşeyler sallamayın ben cihazı 1 senedir kullanıyorum şişme yok.
Yahu M8le Note 4 bakalım imkanı ikisininde 2.5 yıl kullanılmışını çıkarsın hangisi daha hızlı çalışacak görelim.iyi kullanmalar o zaman, sallama falan yapmıyorum ara yüz konusunda zamanla samsung htc ye göre daha fazla kastığı bariz bir şey, o yüzden söyledim umarım sizinki iyi çıkar da hiç kasmaz
Ama Note 4 başka S7 başka. S7 ile yazılımını düzeltti Samsung.@mzafa @kozkir , kozkir oku bunları
Ekli dosyayı görüntüle 25363
Ekli dosyayı görüntüle 25364
Ekli dosyayı görüntüle 25365
Ekli dosyayı görüntüle 25366
Ekli dosyayı görüntüle 25368
Ekli dosyayı görüntüle 25367
Ekli dosyayı görüntüle 25369
Ekli dosyayı görüntüle 25370
Yahu M8le Note 4 bakalım imkanı ikisininde 2.5 yıl kullanılmışını çıkarsın hangisi daha hızlı çalışacak görelim.
@mzafa @kozkir , kozkir oku bunları
Ekli dosyayı görüntüle 25363
Ekli dosyayı görüntüle 25364
Ekli dosyayı görüntüle 25365
Ekli dosyayı görüntüle 25366
Ekli dosyayı görüntüle 25368
Ekli dosyayı görüntüle 25367
Ekli dosyayı görüntüle 25369
Ekli dosyayı görüntüle 25370
Yahu M8le Note 4 bakalım imkanı ikisininde 2.5 yıl kullanılmışını çıkarsın hangisi daha hızlı çalışacak görelim.
Ben zaten bunu inkar etmedim başka konularda bahsettim.okusun tabi benlik bir sıkıntı yok, ama anlaşamadığımız nokta şu ki, orada ki kişi kendi zevkine göre yorum yapmış, herkes ne konuda iyi olmasını istiyorsa o yöne yönelmeli diyorum, bana şunu veya bunu kabul ettirmen boşa yani dostum
ben müzik ve kulaklığa önem verdiğim için HTC 10 aldım hiçte pişman teğilim bu konuda s7 HTC'nin yanına bile yaklaşamaz.
telefon alacak arkadaş müziğe ve kulaklığa önem veriyorsa HTC alsındiyorum herkesin kendi kararı, ben önerimi yapıyorum
ben de ikisi de değil, iphone 7 diyorumokusun tabi benlik bir sıkıntı yok, ama anlaşamadığımız nokta şu ki, orada ki kişi kendi zevkine göre yorum yapmış, herkes ne konuda iyi olmasını istiyorsa o yöne yönelmeli diyorum, bana şunu veya bunu kabul ettirmen boşa yani dostum
ben müzik ve kulaklığa önem verdiğim için HTC 10 aldım hiçte pişman teğilim bu konuda s7 HTC'nin yanına bile yaklaşamaz.
telefon alacak arkadaş müziğe ve kulaklığa önem veriyorsa HTC alsındiyorum herkesin kendi kararı, ben önerimi yapıyorum
Ben zaten bunu inkar etmedim başka konularda bahsettim.
Geri kalan konularda asla S7 ve HTC 10 bir değil
androidden uzak durmayın diyemem ama samsung'dan uzak durun.buna asla katılmıyorum, dediğim gibi zevk meselesi ama touchwizi asla sense arayüzüne tercih etmem ben, daha önce bi samsung pişmanlığım oldu çünkü.
kamera konusunda da htc daha gerçekçi çekiyor bence renk konusunda.
s7 den geride olduğu tek konu gün ışığında ekran parlaklığı evet düşük ışıkta görmek biraz zor yalan değil.
androidden uzak durmayın diyemem ama samsung'dan uzak durun.
Samsung eski cihazlarını eskitiyor. 2 yıla kalmaz s8 kasmaya başlar muhtemelen..Bende tecrübelerime dayanarak sana katılıyorum, telefon bir süre sonra beni değiştir diye bağırıyor.
şu anda s8 mi htc u11 'i mi bedava verelim deseler gözüm kapalı u11
Samsung eski cihazlarını eskitiyor. 2 yıla kalmaz s8 kasmaya başlar muhtemelen..
hocam bu konuda direniş gösteriyoruz android'e karşı... bir siz de yardım etseniz...iPhone severler için önerim iPhone 6s, android severler için Galaxy S7 Edge
huawei g8'de bir zamanlar kronik sorun yaşamıştık babamla. zamanla düzeldi. ama huawei çok güzel bir marka... iyi bir bütçem olsa sanırım huawei mate9 alırım... çok efsane bir marka... paketleme samsunga bin basar. tam anlamıyla muhteşem bir marka. kusursuz(huawei g8 değil xd) tertemiz..Arkadaşlar ithalatçı garantili MATE 9 aldım. 2 gündür kurcalayıp duruyorum. Performansı harika. Kamerası muazzam. İnstagramda yapabildiğiniz her şeyi fazlasıyla kendi içerisinde yapabiliyorsunuz. Bokeh efektli fotoğrafları neredeyse profesyonel makineler kadar iyi diyebilirim. 4k video çekimi de çok başarılı normal çekimleride başarılı. Gece dışarda video çekmedim henüz. Gece fotoğrafıda kesinlikle kötü değil onuda söylemek isterim. Şarjı o kadar kurcalamaya rağmen 1 gün rahat yetiyor. Geceleri telefonu şarja hiç takmaya gerek yok. 1 saat ve ya daha kısa sürede tam şarj oluyor. İnanılmaz hızlı anlayacağınız. Temaları çok hoşuma gitti. Bir sürü tema seçip kişiselleştirebilme imkanınız var. Hoparlör sesi inanılmaz çok çıkıyor. Son ayarda ses gelince elim hemen kısma tuşuna gidiyor o derece. Konuşma sesi v.s. kesinlikle sıkıntı yok. 5.9 inç kulağa çok çok büyük geliyor ama nasıl becermişlerse oldukça ergonomik bir tutuşu var. Parmak izi hissiyatı muhteşem. Anında tanıyor ve açıyor. Daha önceki telefonum Note 1 di o yüzden belki uzay çağı yaşıyormuş hissiyatı alıyorum açıkçası. 2118 TL'ye aldım ithalatçı garantili. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ise şu an gayet memnunum. Premium bir hissiyatı var. Eline alan herkes beğeniyor. Tabi xiomi gibi seçenekler de var. O telefonu da çok merak ediyorum ama hiç kimsede görmediğim için tereddütlerim olduğundan bunu aldım. Onu kullananlarda o telefonu anlatabilirlerse herkes için faydalı olur diye düşünüyorum. Yeğenimde S7 var. O telefonda video izlerken youtube veya normal videolarda birden ses kesiliyor. Biraz araştırmıştım bu sorun için ve bir çok kişide bu gibi sorunlar olduğunu gördüm. Birde eski bir Samsung kullanıcısı olarak Samsung marka telefonların 3 yıldan sonra nasıl yavaşladıklarını bizzat yaşadığım için başka bir marka tercihinde bulundum. Umarım yorumlarım sizler için faydalı olmuştur.
Evet bence de sony çöp serviside ilgisiz sanki biraz ben kararimi htc u 11den yana kullanacağım 3799 lira bence o ozelliklere bu piyasada rahat verilir yani iphon 4 samsung 4 bin tlyse htc u 11 ozellikleriyle rahat o fiyata deger tasarimini begenmeyenler var ama ben begeniyorum tek eksisi bence 3000 mahlik batarya oda yeter sanirim diger ozellikleri cok hosuma gitti islemci kamera ses konusunda bence suan tek htc u 11Sony çöp. Kamera berbat. Sadece ekranı ve yazılımı iyi. Başka artısı yok bence.
samsung'dan nefret ederim. vasat bir marka. 3, 4 yıl tabletini kullandım da, vasat. huawei p10 veya huawei mate 9 / pro bakabilirsiniz. şahsen ben mate 9 derdim ikisi arasında kalsam ve iOS sevmesem. şahsen ben iphone 7 black derdimYa S7 Edge Ya da Xioami Mi6 Bunlardan birini al kafa rahat.