2000'e Kadar Laptop Tavsiye!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knightx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Merhaba dostlar

Bir laptop almaya karar verdik ama ne alacağımıza karar veremedik.Şuan bi model aklımda.

Dell'in bu modeli özelliklerine göre diğer markalardan daha uygun fiyatlı.Tek eksiği gördüğüm kadarıyla Free Dos olması ki oda önemli değil diye düşünüyorum.

Eğer derseniz ki Core i7 işlemcili ,4 GB Ramli vb. özellikleri bakımından benzer ve güçlü bi ekran kartına sahip şu bilgisayar daha uygun ama biraz pahalı derseniz buyrun 2000'e kadar tavsiyeleri bekliyorum...Yok seçtiğin bilgisayar gayet güzel derseniz alacağım...

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
dostlar bi fikir verin!

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
güzel makine. alınabilir gibi duruyor. ha aklında bulunsun vatan bilgisayarda bugüne özel %20 indirim var oradan daha uygun fiyata bulabilirsin.

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar

Bir laptop almaya karar verdik ama ne alacağımıza karar veremedik.Şuan bi model aklımda.

Dell'in bu modeli özelliklerine göre diğer markalardan daha uygun fiyatlı.Tek eksiği gördüğüm kadarıyla Free Dos olması ki oda önemli değil diye düşünüyorum.

Eğer derseniz ki Core i7 işlemcili ,4 GB Ramli vb. özellikleri bakımından benzer ve güçlü bi ekran kartına sahip şu bilgisayar daha uygun ama biraz pahalı derseniz buyrun 2000'e kadar tavsiyeleri bekliyorum...Yok seçtiğin bilgisayar gayet güzel derseniz alacağım...

merhaba hocam aynı pc hizlial.comda daha ucuz özellik açısından güzel markada iyi zaten senin yerinde olsam hizliali tercih ederim fiyat bazında daha iyi!

http://www.hizlial.com/bilgisayar/t...5m-15-6-freedos-notebook_30.001.1296.0407.htm

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15