2000 tlye telefon

yusuf3422

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu sene üniversiteye hazrlanıyorum mi 8 se ile meızu 16xs arasında kaldım hangisini almalıyım üniversiteyi kazanınca telefonu annem vericem iyi birşey olsun istiyorum ve kamerasıdaiyi olsun istiyorum pilide iyi gitsin istiyorumacil cevap veririmisiniz

Son düzenleme:

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
bu sene üniversiteye hazrlanıyorum mi 8 se ile meızu 16xs arasında kaldım hangisini almalıyım üniversiteyi kazanınca telefonu annem vericem iyi birşey olsun istiyorum ve kamerasıdaiyi olsun istiyorum pilide iyi gitsin istiyorum

Redmi Note 8 Pro öneririm. 2 aya yakın süredir kullanıyorum, gayet memnunum. Fiyat/Performansı çok iyi:)

yusuf3422

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Redmi Note 8 Pro öneririm. 2 aya yakın süredir kullanıyorum, gayet memnunum. Fiyat/Performansı çok iyi:)
pek ısınamadım telefona
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seneye yepyeni modeller çıkar .
biliyorum ama bana şimdi lazım

pek ısınamadım telefona

ekranından endişem var

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
pek ısınamadım telefona

ekranından endişem var
Rn8 pro al geç o zaman . Ekranı kaliteli olsun diyorsan a50

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
pek ısınamadım telefona

ekranından endişem var

Hangi konularda endişeniz var? Detaylar için ayriyeten açtığım deneyim konusuna da bakabilirsiniz.

drift19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
renkleri abartılı veriyor note 8 pro google camerayla o abartı renkler gidiyormu gidiyorsa iyi olur
Aynen ben aldım da tek beğenmediğim özellik ekran arkadaşlardan LG g4 Samsung a50 ile aynı videoyu açıyoruz ekran cidden üzüyor.Yani net değil ve çok renkli şöyle söyleyeyim diğer telefonların yanında HD bir kanal ile HD olmayan bir kanal açmışsın gibi oluyor aradaki fark diğer özellikleri çok iyi ama telefonun

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
renkleri abartılı veriyor note 8 pro google camerayla o abartı renkler gidiyormu gidiyorsa iyi olur

G-cam bariz olarak en iyi kamera ama şuana kadar renklerle ilgili bir durumla karşılaşmadım, cihaz gayet iyi fotoğraf çekiyor.

yusuf3422

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
G-cam bariz olarak en iyi kamera ama şuana kadar renklerle ilgili bir durumla karşılaşmadım, cihaz gayet iyi fotoğraf çekiyor.
dediğim mi 9 t kamerasıyla karşılaştırınca renkleri abartılı veriyor demek istedim

Aynen ben aldım da tek beğenmediğim özellik ekran arkadaşlardan LG g4 Samsung a50 ile aynı videoyu açıyoruz ekran cidden üzüyor.Yani net değil ve çok renkli şöyle söyleyeyim diğer telefonların yanında HD bir kanal ile HD olmayan bir kanal açmışsın gibi oluyor aradaki fark diğer özellikleri çok iyi ama telefonun
katılıyorum bundan önce ne kullanıyordunuz

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,191
Rn 8pro 2000tl

Meizu 16th 2200tl

drift19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
dediğim mi 9 t kamerasıyla karşılaştırınca renkleri abartılı veriyor demek istedim

LG g4 vardı

LG g4 kullanıyordum.