- Reaksiyon puanı
- 10,183
Kendine has bir tasarımı yok kopyaArkadaşlar işlemci konusunda tamam iddiam yok zatenAma bu saydığınız telefonların hepsinin karşılaştırılması aynı anda şuan aklıma gelmiyor kanalın ismi. youtube üzerinde yapıldı. 4 adet telefonu aynı anda video açıp ses,görüntü kalitesi ve fotoğraf kalitesine baktılar p20'lite video modunda 2.sırada gelirken fotoğraf modunda asus ile kafa kafaya görüntü çıkartıyordu. Odamda ışıkları kapattım ve flash ile fotoğraf çektim gayet başarılı bir görüntü aktardı. Ama şöyle bir gerçek var. Gece telefonu değil
gündüz fotoğraf olarak kaliteli iş çıkartır.
Sizin belirttiğiniz bu modellerin tasarımını beğenmedim. Peki karanlık ortamda görüntü kalitesi nasıl.? yani ışıklı ve ışıksız ortamda ki kalitesi.
Tasarım konusuna değinecek olursak bence gayet şık bir tasarımı var.
Fiyat konusunda ise maalesef ucuz telefon bulmak zor. GM8 alın 900 TL. İnternette bir sürü şikayet var. uygulamalarda bile sorun çıkartıyor.
Pubg ile ilgili de videosunu izledim.Gayet akıcı bir şekilde oynanıyordu.Bir takılma göremedim.
Demin videoyu izledim.Valla oyun oynanmadı sadece 12 saat gitti 12 saat sonucunda ne kadar şarjı kaldı tam hatırlamıyorum. Yanıltmak istemem. Ben daha yeni aldım inceleme videosu biraz eski. 2 adet güncelleme geldi telefona. Ayrıca elimde iphone var ,P20(Lite)'ı biraz kullandım kardeşimin telefonu bozulduğu için ona verdim. Ben telefonu satın aldım,inceledim. Mağazada inceleyip bu yorumlarda bulunmuyorsunuzdur umarım![]()
Ben iphone kullanıyorum. yeni bir tane daha telefon alacağım telefon önerin o halde. 2000'tl altı olsun. video/fotoğraf modu gayet iyi,tasarımı güzel,sonraki güncellemeleri alacak bir telefon olsun. Oyun oynarım ama aşırı oyun oynamam. Aklımda (Psmart modeli vardı.onu da arkadaşımdan aldım inceledim. gündüz bir iki foto çektim ön ve arka kamerası güzel çekimler yaptı)