2000-2500tl telefon önerisi

kamerası iyi ve tasarımı güzel telefon(ithalatçı garantili olabilir) telefonlar 2000-2500 tl arasınd

• Kullanılan toplam oy
    14

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Arkadaşlar işlemci konusunda tamam iddiam yok zaten :) Ama bu saydığınız telefonların hepsinin karşılaştırılması aynı anda şuan aklıma gelmiyor kanalın ismi. youtube üzerinde yapıldı. 4 adet telefonu aynı anda video açıp ses,görüntü kalitesi ve fotoğraf kalitesine baktılar p20'lite video modunda 2.sırada gelirken fotoğraf modunda asus ile kafa kafaya görüntü çıkartıyordu. Odamda ışıkları kapattım ve flash ile fotoğraf çektim gayet başarılı bir görüntü aktardı. Ama şöyle bir gerçek var. Gece telefonu değil :) gündüz fotoğraf olarak kaliteli iş çıkartır.
Sizin belirttiğiniz bu modellerin tasarımını beğenmedim. Peki karanlık ortamda görüntü kalitesi nasıl.? yani ışıklı ve ışıksız ortamda ki kalitesi.

Tasarım konusuna değinecek olursak bence gayet şık bir tasarımı var.

Fiyat konusunda ise maalesef ucuz telefon bulmak zor. GM8 alın 900 TL. İnternette bir sürü şikayet var. uygulamalarda bile sorun çıkartıyor.
Pubg ile ilgili de videosunu izledim.Gayet akıcı bir şekilde oynanıyordu.Bir takılma göremedim.
Demin videoyu izledim.Valla oyun oynanmadı sadece 12 saat gitti 12 saat sonucunda ne kadar şarjı kaldı tam hatırlamıyorum. Yanıltmak istemem. Ben daha yeni aldım inceleme videosu biraz eski. 2 adet güncelleme geldi telefona. Ayrıca elimde iphone var ,P20(Lite)'ı biraz kullandım kardeşimin telefonu bozulduğu için ona verdim. Ben telefonu satın aldım,inceledim. Mağazada inceleyip bu yorumlarda bulunmuyorsunuzdur umarım :)

Ben iphone kullanıyorum. yeni bir tane daha telefon alacağım telefon önerin o halde. 2000'tl altı olsun. video/fotoğraf modu gayet iyi,tasarımı güzel,sonraki güncellemeleri alacak bir telefon olsun. Oyun oynarım ama aşırı oyun oynamam. Aklımda (Psmart modeli vardı.onu da arkadaşımdan aldım inceledim. gündüz bir iki foto çektim ön ve arka kamerası güzel çekimler yaptı)
Kendine has bir tasarımı yok kopya

tarik-_-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kendine has bir tasarımı yok kopya
Tasarım konusunda birbirine benzemeyen alıntılar yapmayan hangi marka var..? Şuan en yüksek satış yapan markalara ele alalım İphone,Samsung,Huawie,Xiaomi,Htc,Asus,Sony vs. Şuan bakıldığı zaman çentik ekran hepsinde var neredeyse artık. Ama istersen kapatabiliyorsun.Samsung'un da bir çok modeli iphone tasarımıdır. huawei iphone'a benzemiyor demiyorum. zenfon5'e bak örneğin.. yani bütğn markalar bu işi yapıyor..

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
2017 yılından kalma güncelleme almayan telefonlardan mı bahsediyoruz?yoksa ithalatçı garantili olan telefonlardan mı :) P20'lite telefonunda olan özelliklerin aynısını taşıyan veya ondan fazla olan fiyat olarak 2400 altında hangi markaları öneriyorsunuz..
Güncellemeyi aldı da noldu sanki 1 sürüm düşük die uygulama indiremeyeceksiniz. Bu arada ithalatçı garantiye yollamak yerine gider krallar gibi note fe alırım bide fixpack yaptırırım aynı paraya mis. Ha işlemcisi daha iyi olsun dersen mi 6 + fixpack yaptır sd 835 li 6 gb ramlı canavar gibi telefon kullan aynı paraya.

---- Mesajlar birleştirildi ----

nokia mı saçmalama.nokia hiç güzel değil.600 tlye nokia tuşlu var.

---- Mesajlar birleştirildi ----

süper bir telefon.
:D :D güzel ön yargı. Nokia 8 in donanımına bak sonra da fiyatına bak 2200 tlye tr garantili o işlemcili telefon bulamazsın. Ha istersen fanboyluk yapar 200 300 tl daha verir p20 lite alırsın işlemcisi yarısı etmez. İstersen samsung galaxy a7 de alabilirsin tabi 2 sene sonra telefona edeceğin küfürleri düşünemiyorum.

Son düzenleme:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Nokia 8
Note FE
ZenFone 5
Mi 6 (Nokia 8 varken bence alınmamalı)
Honor 10 (Henüz Türkiye'de satılmıyor, fiyatı bilinmiyor)

P20 Lite alınmaz.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Tasarım konusunda birbirine benzemeyen alıntılar yapmayan hangi marka var..? Şuan en yüksek satış yapan markalara ele alalım İphone,Samsung,Huawie,Xiaomi,Htc,Asus,Sony vs. Şuan bakıldığı zaman çentik ekran hepsinde var neredeyse artık. Ama istersen kapatabiliyorsun.Samsung'un da bir çok modeli iphone tasarımıdır. huawei iphone'a benzemiyor demiyorum. zenfon5'e bak örneğin.. yani bütğn markalar bu işi yapıyor..
Sony in hik kopyaladığını duymadım

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Xiaomi Mİ8 SE

Gümbür gümbür geliyor. Mi 8'in işlemcisi düşük versiyonu gibi. Mi 6 ile Mi Note 3 arasındaki fark gibi tabi detaylar bilinmiyor. Snapdragon 710 ile gelcek.

umutq1123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar youtube başlamak istiyorum 2500 tl limit var arka kamerada video en iyi çeken telefon nedir 2. elde olabilir

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sony A6000 gibi videosu kuvvetli bir kamera ve Tripod al. Telefonla başlama bu işe. İlla öneri istiyorsan XZ Premium veya ithalatçı garantili HTC U11 olabilir

ea1119

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Kamera için alacaksan Sony'i kesinlikle öneririm.

seyithan127

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2000-2600 TL arasında kamerası iyi ve şarj süresi iyi giden telefonlar

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
hayır ama sizce çok bi zararı olurmu
Yani çok aşırı fark edeceğini sanmam sadece bi aldığınızda kutuyu açarken video alıp tüm fonksiyonlarını falan kontrol edin her detayını. Bir sıkıntı olursa ve yapmazlarsa mahkemeye verirsin. Htc u11 öneririm o bütçeye, tr garantilisi 4 gb ramlı ithalatçı garanti 6 gb ramlı.

seyithan127

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır olmaz.
Xiaomi mi 6 ya da HTC U11 önerebilirim.
pek fazla htc tarftarı değilim açıkçası ama xiaomi hoşuma gidiyor 1-2 ay içerisinde 2000-2600 TL arasında bir telefon lacağım ve kafamda karmaşık sorular var. Aklımda ki telefon modelleri şunlar
-asus zenfone 5z
-xiaomi mi8(yarın çıkıyor)
-huawei mate 10
-samsung galaxy s7 edge
-ıphone 6s
-samsung galaxy note FE
sizce hangileri daha uygun kamera ve batarya performansı olarak

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
pek fazla htc tarftarı değilim açıkçası ama xiaomi hoşuma gidiyor 1-2 ay içerisinde 2000-2600 TL arasında bir telefon lacağım ve kafamda karmaşık sorular var. Aklımda ki telefon modelleri şunlar
-asus zenfone 5z
-xiaomi mi8(yarın çıkıyor)
-huawei mate 10
-samsung galaxy s7 edge
-ıphone 6s
-samsung galaxy note FE
sizce hangileri daha uygun kamera ve batarya performansı olarak
OnePlus 5T var. Çerçevesiz tasarıma yüz tanıma gibi özelliklere sahip. Pil performansı gayet tatmin edici Murat kullanıyor. Galaxy S7 edge'i bu saatten sonra 2600TL bütçeniz varken tavsiye etmem. İphone 6s'i tercih etmek hiç mantıklı olmaz. Note FE'de dediğim gibi 2600TL bütçeniz var daha iyi cihazlar varken sıcak bakmıyorum. Mi 8'in fiyatı 3000 TL'ye dayanabilir. Arttırabiliyorsanız kesinlikle alın derim. Zenfone 5 güzel bir cihaz ancak orta segment işlemci platformuna sahip çok uzun ömürlü değil.

seyithan127

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
OnePlus 5T var. Çerçevesiz tasarıma yüz tanıma gibi özelliklere sahip. Pil performansı gayet tatmin edici Murat kullanıyor. Galaxy S7 edge'i bu saatten sonra 2600TL bütçeniz varken tavsiye etmem. İphone 6s'i tercih etmek hiç mantıklı olmaz. Note FE'de dediğim gibi 2600TL bütçeniz var daha iyi cihazlar varken sıcak bakmıyorum. Mi 8'in fiyatı 3000 TL'ye dayanabilir. Arttırabiliyorsanız kesinlikle alın derim. Zenfone 5 güzel bir cihaz ancak orta segment işlemci platformuna sahip çok uzun ömürlü değil.
ben en sıcak mi 8 e bakıyorum aslında ama dediğiniz gibi 3000 tl yi bulursa alamam ama benim tahminim en fazla 2600 tl olacaktır

*bir sorum daha var mi8 yarın çıkıyor biliyoruz zaten onu peki türkiyeye ithalatçı garantili olarak ne zaman gelir sizce ?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
ben en sıcak mi 8 e bakıyorum aslında ama dediğiniz gibi 3000 tl yi bulursa alamam ama benim tahminim en fazla 2600 tl olacaktır

*bir sorum daha var mi8 yarın çıkıyor biliyoruz zaten onu peki türkiyeye ithalatçı garantili olarak ne zaman gelir sizce ?
Açıkçası 2-3 ayı bulabilir. OnePlus 6'da çıkmıştı o da uzun zamandır yok.

seyithan127

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası 2-3 ayı bulabilir. OnePlus 6'da çıkmıştı o da uzun zamandır yok.
inşallah dediğiniz gibi 2-3 ayı bulmazda alabilirim çünkü en az 3-4 yıl kullanabileceğim bi telefon almak istiyorum s7 vey 6s alsam en fazla 3 yıl dayanır zaten

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
inşallah dediğiniz gibi 2-3 ayı bulmazda alabilirim çünkü en az 3-4 yıl kullanabileceğim bi telefon almak istiyorum s7 vey 6s alsam en fazla 3 yıl dayanır zaten
İnşallah diyorum. Mi 8 tam bir fiyat performans telefonu olucak zaten.

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Ya abi niye gidip orta segment cihazlara o kadar para bayılacaksınız anlamıyorum ki. Mate 10 Lite falan bırakın bunları. 2100 liraya Nokia 8 var al taş gibi telefon Snapdragon 835 li çift kameralı gümbür gümbür performans. Al XZ Premium on numara 835'li süper cihaz.

POSEYDON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
O fiyata sony xz1 en uygunu her yönüyle amiral gemisi kıvamında bir telefon

seyithan127

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nokia 8 i kullanmış bi tanıdığın varmı uzun süreli olarak yani 4-5 ay telefonun sadece özelliklerine bakarak iyi diyemeyiz nokia daha yeni yeni cihazlar çıkarmaya başladı ve ben bu cihazlarında aman aman iyi ve kullanım süresinin uzun süreli olacağını düşünmüyorum yani nokia ne kadar süre yazılım güncellemesi getirmeye devam edecek bu telefonlara bilemeyiz yani şuanda nokia yaya güvenim çok yok

seyithan127

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangi telefonu önerirsiniz?

Son düzenleyen moderatör:

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Bütçenizi söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz