20.000 Dota 2 Key Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Forumlarda falan gördüm ki herkes HALA Dota 2 key arıyor. O zaman buyrun, Dota 2 siz kimse kalmasın. :)

Hala diyorum çünkü Steam herkese deli gibi Dota 2 dağıtıyor. Mesela şu anda benim hesabımda fazladan 18 tane Dota 2 var. Adamın biri demiş ki: “Ya bu fazladan Dota2 leri bi hesapta toplayalım, olmayanlara dağıtalım.” ve bir bot hazırlamış.

Gerekenler: Bir adet Dota 2 olmayan Steam hesabı.

Not: Hesabında Dota 2 olanlar yararlanamaz. Steam’de arkadaş ekleyebilmek için hesabınızda satın alınmış bir oyun olması gerekmektedir.

Videolu Anlatım:
[FLASH]http://www.youtube.com/v?v=BLNVfAr0AEg;rel=0;autoplay=1;autohide=1;[/FLASH]

Yazılı Anlatım:

1. Steam hesabımıza giriş yapıyoruz:
  2. "Arkadaş ekle" seçeneğine tıklıyoruz.
  3. Arama kutusuna "dota2bot" yazıyoruz.
  4. Çıkan hesaplardan adı "Dota 2 Dispanser" olan ve profil ID si dota2bot olan hesabı arkadaş olarak ekliyoruz.
  5. Ardından chatten bu hesaba give dota yazıyoruz.
  6. Yazdıktan sonra size takas isteği gönderip Dota 2 yi gönderecektir.

Kaynak:http://aydgn.net/20-000-dota-2-key.html

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ben oyun yukledım steamden ama sildim şimdi ekleyebiliyormuyum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben geç kaldım yaaa "fbakbulut" steam hesabına varsa fazladan yollarsanız sevinirim :)

Abyss13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kredi kartım olmadığı için steamdan oyun almam zor acaba biri bana yollayabilirmi

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=336906]Abyss13[/MENTION] oyun almana gerek yok küçük boyutlu ücretsiz bir oyunu indirdikten sonra steam topluluğu aktif hale geliyor, sonra konuda ki işlemleri uygulayarak dota 2 key'i alabilirsin.

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ücretsiz oyunlarda olmuyormuş kusura bakmayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamlar yılların dota oyuncusu olarak sizden bir key bulabilirsem dota 2'ye ayak basmayı düşünüyorum. bunanaxxa hotmail com mail adresim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim üyelik tam üyelik değilmiymiş neymiş ben arkadaş ekliyemiyorm yardımcı olabilirmisiniz :( llTheDarkAngeLll bu ismim lütfen bi el atın dota 2 için ölüyorm :D

buzzardd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da yollarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler. :D steam hesabı egexxx

Simatec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
banada yollarsanız çok mutlu olurum bir arkadaş için istiyorum steam hesabım : simatec hesap adı : openFire
Teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş eklemek için illaha oyun mu satın almalıyız :crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş öncelikle merhaba benim üyeliğim tam üyelik değilmiş bende oyunda play tuşuna basamıyom sanırsam key gibi bişiler lazımmış banada yolalyabilirmisiniz TAYGIRR oyun ismim bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dota 2 Ücretsiz Kayıt Ol yeri varya oyuna girince anasayfadaki oraya girip formu doldurdum ama oynaya tıklayamıyorum izle felan herşey açık oyna açık değil hesabımı onaylama felanmı yapcaklar anlamadımki ücretsiz kayıt ol yerine tıkladım ne zaman oynayabilcem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lütfen bana davetiye gönderin egeartisti hotmail com / stream id- yavuzaky

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben orhan eğer isterseniz elimde 30 tane DOTA 2 key var llTheDarkAngeLll steam hesabım isteyenler eklesin

NightOfShade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler ekledim give dota dedim saniyeler içinde gönderdi . Steamde hesabınızda oyun bulunması gerekiyor arkadaş olarak eklemek için googleda aratın "steamde arkadaş eklemek" diye bir sürü çıkıyor .

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaş ekleyebilmem için steamde oyunununz bulunması gerekıyor dıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...