20.000 Dota 2 Key Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Orhan arkadaşın dediği gibi benimde elimde 20 adet dota 2 key var. Steamden ekleyenlere gönderebilirim.

http://steamcommunity.com/id/yorgobon

Steam'den arkadaş ekleyemeyenler şuraya bir göz atsın: http://www.youtube.com/watch?v=bVWjcoZYYTc

Merhabalar,

Youtube adresindeki gibi artık olmuyor sanırım...
Bende kurulu CS1.6 ve war3 oyunlarını steam'e ekledim ancak halen aktif değil arkadaş ekleme...

nazimyildiz@ymail.com adresine dota2 key gönderebilirseniz sevinirim.
steam id: namcho

S

SDN Okuru

SDN Okuru
banada lazım hesabım FB_34_52_1993 acele olursa sevınırım dotasız kımse kalmasın :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar steam hesabım feritafan lütfen dota 2 key fazlası olan banada verebilirmi

gokhanayhan38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar daha önce 1 yıl dota oynamıstım .Şuan keye ihtiyacım var fakat kimseyi ekleyemiyorum banayardımcı olurmusunuz.
steam: gokhanayhan38

şimdiden teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar Şuan keye ihtiyacım var fakat kimseyi ekleyemiyorum banayardımcı olurmusunuz.
steam:feritafan

şimdiden teşekkürler.

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Ekledim bi ara indirip denerim loldeki çoluk çocuk çıkmaz inşallah. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
banada dota 2 key lazım yardımcı olabilecek varmı steam'den arkadaş ekleyemiyorum çünkü oyun yok. oyunda alamıyorum kredi kartı yok. yardım edebilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim. steam hesabım : babupolat

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bana da dota 2 key lazım lütfen yardım edin steam id: nerubianweaverz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaş ekleyemiyorum. Sen nasıl bulamadın? 10 gündür Dota 2 key arıyorum bir türlü bulamadım. :((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar birçok yöntem belirtmiş arkadaş ekliyebilmek için alienware fln gibi ama hiçbiri netice vermedi.. inanın 2 saattir uğraşıyorum. zahmet olmazsa banada birisi key göndersin..

steam id: KillerMode_ON
e-mail: onural et msn . com

beklemedeyim saygılar..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar gerçekten şu ramazan ayında bana dota 2 key verebilecek kardeşime çok dua edeceğim . beklemedeyim ne olur geri dönüş yapın saygılar

steam id : batur

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Key arayanların dikkatine : Dota 2'nin beta sürecinin bitmesiyle beraber bütün keyler geçersiz olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...