2 Telefon Arasından Hangisi ?

asdqw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Uzun süredir araştırıyordum geçenlerde forum bir konu daha açmıştım o zaman bir süreliğine geçiştirdim önümüzdeki hafta içinde telefon almayı planlıyorum aklımda Xperia Z3 ve iPhone 5S var.
Telefonu oyun için çok kullanmam yani çok az oyun oynarım genel kullanım amacım sosyal medya, internet, kamera ve alıp 2-3 sene kullanacağım öneriniz ne olur sizce hangisini almalıyım ?

mmayda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ıphone 5s tavsiye ederim daha stabil ve hızlı ayrıca güncelleme gelecek mi diye sıkıntı yaşamazsın.ayrıca 5s şimdi kampanya ile 1500 tl ye kadar düştü ama bütçen yeterse 6s tavsiye ederim en azından 2.el

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Z3 al kafan rahat olsun. Sony kalitesi, şarjı güzel. Daha ne olsun ki ? 5S'ler ömürünü doldurmaya başladı bile çoktan. Artık iPhone alıncaksa 6s alınmalı.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
z3 öneririm malum 5s in 3g ile batarya süresi baya kısa. stabilite olarak zaten sony gayet iddialı bence..

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;

İki urunde sevilen performansli calisan urunler. Sony xperia ailesinde akici arayuzu stabil calismasi metal cerceve cama arka yuzu ve oldukca basarili bir batarya performansi ile begenildi. Ayrica android platformunda nexus cihazlar haric en hizli ve en cok guncelleme veren marka sony.

İphone zaten genel sistem stabilitesi akici calismasi uzun sure guncelleme almasi konularinda oldukca sevilen bir marka. 5s modelide ozellikle parmak izi okuyucusu ile de iyi sonuclar elde etti.

Simdi iki urunu kiyasladigimizda sony xperia z3 un daha basarili oldugunu dusunuyorum. Ayrica 5s ile z3 arasindaki yaş farkini da goz onune aldigimizda z3 da genc ve daha guncel kalir dusuncesindeyim.