2 Ses Sistemi Arsında Kaldım

tiqi_burq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bde creativenn ses kartından alsam nsıl olur ama bnm aklım hla creative ses sisteminde kaldı nsıl yapcamıda bilmöiyorum

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ses kartı konusunda söyleyeceğim analog bağlantı yapıldığı sürece yeterli verim alamazsınız gidip boşuna yüzlerce tl para ödemeyin :) creative nin ucuz xfi modelleri var 2. el ucuza alabilirsin boşuna sıfır alma :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ben 1 tne ses sistemi almak istiyorum ses sistemleri ile arştırma çok yaptım ama 2 tne ses sistemi arasında kldım birncisi creative Inspire T6200 ve ikncisi LOGITECH X-540 bu iki ses sistemi arasında kaldım lütfen bna yardımcı olun cünkğ 2 gün içinde alcam bunların iksinden birini şimdiden herkse teşekkürler.........

hocam ben creative i de kullandım logitech i de şu anda logitech z5500 var ki dillere destan logitech bu işte daha iyi sana önerim logitech x540 ı alman ki eğer deneme imkanın varsa sor dene farkı gör sesleri daha kaliteli hemde yüksek verir.. şimdiden hayırlı olsun ne alırsan

DrAlban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
x540 kararın tam isabet bence. Kullananlar da bilir. Creative bass konusunda halen yertersiz kanımca. Orta sınıf creative sistemlerde yüksek seslere dayanınca subwoofer dengesizleşebiliyor. Ama Logitech'lerde ise hiç bir şekilde bass bozulması ya da çatlamasına rastlamadım hemen hemen. Tabi ki mantıklı seviyelerde ayarlar yapıldıktan sonrasında bu durum. Ses kartı olarak da eğer bulabilirsen ilk nesil çıkan Creative X-Fi Fidelity derim. Büyük ihtimalle de 2. el olarak bulabilirsin şu anda bu kartı. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun sistemin.

7B14F6ED01824B229951469089E4255F.jpg

tiqi_burq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar ben bu ses sistmini aldım ama bn fazla mumnun kalmadım bunda nedense ses kartıda aldım sen kartında 4 cıkış va mik çıkışı subbufer ön arka haporler çıkşı ama ben bu çıkışlardan bi tek ön çıkışından sen geliyo bde ses sisteminde arka haporlörlerden az ses geliyo bu neden ble oldu hiç bişe anlamdım ne yapmam gerekiyo onu da bilmiyorum yardımcı olun yaff

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
ya arkadaşlar ben bu ses sistmini aldım ama bn fazla mumnun kalmadım bunda nedense ses kartıda aldım sen kartında 4 cıkış va mik çıkışı subbufer ön arka haporler çıkşı ama ben bu çıkışlardan bi tek ön çıkışından sen geliyo bde ses sisteminde arka haporlörlerden az ses geliyo bu neden ble oldu hiç bişe anlamdım ne yapmam gerekiyo onu da bilmiyorum yardımcı olun yaff

ses kartının ayarlarını tam yapamamşsın gibi geldi bana

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Denetim Masasına girip ses seçeneklerinden 5+1 olarak ayarladın mı_?

Arkadaki 2 hoparlörden sesin az gelmesi normal. Ambians oluşturması için .Film izlerken filan patlama gibi sahnelerde çok çıkar.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Donanım ayarlarından ses seçeneklerinden 5+1 yapmazsan ses alamazsın. Ayrıca o ses sistemi. Doğru diz ve bir film izle gör bak :D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ses ayarlarını yapman lazım 5.1 olarak ayarla. Ayrıca eğer onboard ses kartın varsa arka hoparlörlerden tam verim alamazsın. normal bir ses kartın olunca aradaki farkı çok açık göreceksin harika olan sistem kat kat iyi olacaktır.

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
herşeyden önce videoda 5.1 ses çıkışı var mı?
valla onboard ses kartımla hiç sorun yaşamadım,
tabi hepsinden aynı düzeyde geliyordu ses, videonun 5.1'i desteklememesinden...