• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2. SDN Ankara Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biz de geliyoruz.
listeye bizi de ekleyin, bir de ayrıntıları bana da iletiniz lütfen.

Hangi gün ve saat kaçta olacak bu buluşma.:D

Ya kentpark felan nasıl, maksat bir yerde buluşmak, o tarz yerlerde de buluşabiliriz değil mi?

Ya kentpark felan nasıl, maksat bir yerde buluşmak, o tarz yerlerde de buluşabiliriz değil mi?
Bence Kızılay ve civarında buluşalım aynı gün festival başlayacağı için festival alanına da gideriz orası süper :)

o zaman birbirimizi kaybederiz veya kendimizi kaybederiz :D

Dostlar yer olarak kızılayda "AYLAK MADAM" diye bi mekan var çok güzel bir yer... isterseniz ordada buluşabiliriz yer olarak karanfilin sonu olgunları felan geçiyon yani sokağın sonunda solda...

Dostlar yer olarak kızılayda "AYLAK MADAM" diye bi mekan var çok güzel bir yer... isterseniz ordada buluşabiliriz yer olarak karanfilin sonu olgunları felan geçiyon yani sokağın sonunda solda...

O nasıl bir yer öyle calvaria pavyon felan değildir inşallah .:D

Dostum sen hiç pavyon ismi duymadın heralde :)

Mekan çok güzel de biraz elit biliyonmu hani kovulmazsak iyidir anlıcan :)

Duydum duymammı ..:)

Ne yapmak lazım kovulmamak için çok paraylamı gelelim diyorsun..:unsure:

ya şimdi biz çok gülcez ya çok eğlencez ya ondan diyom yoksa parasından değil :)

Eskişehir'de Taps'ın yanında Eskişehir'de ünlü olan bir mekan var şimdi adını hatırlamıyorum. Biz mekana 50 kişi kara gidince bizi mekana kabul etmemişlerdi. Resmen kovmuşlardı, o mekana bir daha ne giderim ne tavsiye ederim...

aşkım aylak madam ne ya hiç beni götürmedin öyle yerlere.

bekleyin geliyorum ben :D

Romantik şu yeri bir ayarla yada Kebap49 da buluşalım.:D

biz pazar günü sabah calvaria ile odtünün havuzuna gideceğiz. 2 gibi de kızılayda olacağız inşallah.

Engeller aşılmak için vardır.. her wireless birgün fetholunacaktır......
Bende geliyorum ihş. :)

mekan konuşak arkadaşlar karar verek. en azından nerde buluşacağımza karar verelim gideceğimiz yer de sonra karar veririz

mekan konuşak arkadaşlar karar verek. en azından nerde buluşacağımza karar verelim gideceğimiz yer de sonra karar veririz
Zaman: 04 Temmuz 2010 Cumartesi günü saat 14:00 da Mekan: Yine yeni yeniden...Kebap 49