Pazar günü saat 14:00 olacak buluşma saati ama daha buluşacak bi yer bulamadıkHangi gün ve saat kaçta olacak bu buluşma.![]()
Pazar günü saat 14:00 olacak buluşma saati ama daha buluşacak bi yer bulamadıkönerilere açığız
![]()
Katılabilir tabii kiAileler katılıyormu arkadaşlar ben annemle gelicem , yoksa ben katılamam ..
Pazar günü saat 14:00 olacak buluşma saati ama daha buluşacak bi yer bulamadıkönerilere açığız
![]()
hahahBu organizatör'ü beyenmedim değiştirin bence organizatörü![]()
Bence Kızılay ve civarında buluşalım aynı gün festival başlayacağı için festival alanına da gideriz orası süperYa kentpark felan nasıl, maksat bir yerde buluşmak, o tarz yerlerde de buluşabiliriz değil mi?
Yok yok kaybetme felan olmaz iyi eğleniriz ordao zaman birbirimizi kaybederiz veya kendimizi kaybederiz![]()
Aileler katılıyormu arkadaşlar ben annemle gelicem , yoksa ben katılamam ..
Dostlar yer olarak kızılayda "AYLAK MADAM" diye bi mekan var çok güzel bir yer... isterseniz ordada buluşabiliriz yer olarak karanfilin sonu olgunları felan geçiyon yani sokağın sonunda solda...
Dostum sen hiç pavyon ismi duymadın heraldeO nasıl bir yer öyle calvaria pavyon felan değildir inşallah .![]()
Dostum sen hiç pavyon ismi duymadın heralde
Mekan çok güzel de biraz elit biliyonmu hani kovulmazsak iyidir anlıcan![]()
ya şimdi biz çok gülcez ya çok eğlencez ya ondan diyom yoksa parasından değilDuydum duymammı ..
Ne yapmak lazım kovulmamak için çok paraylamı gelelim diyorsun..:unsure:
ya şimdi biz çok gülcez ya çok eğlencez ya ondan diyom yoksa parasından değil![]()
Yaş 26 demi kardeş..?..:mrgreen:
Sana kaç yaş lazım Kardeşş ..??
Ben gelemiyorum arkadaşlar takılın siz , bidakine inş..
puahahEngeller aşılmak için vardır.. her wireless birgün fetholunacaktır......
Bende geliyorum ihş.![]()
Zaman: 04 Temmuz 2010 Cumartesi günü saat 14:00 da Mekan: Yine yeni yeniden...Kebap 49mekan konuşak arkadaşlar karar verek. en azından nerde buluşacağımza karar verelim gideceğimiz yer de sonra karar veririz