• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2. SDN Ankara Buluşması

Romantik Adana kebap da varmı gideceğimiz yerde..:D

Benim bildiğim 4 Temmuz Amerika'nın bağımsızlık günü :D
İnsan bu kadar mı hayattan kopuk olur ya, tamamen emperyalist olmuşum :mrgreen:

valla bence önemli olan muhabbet hele biz bi buluşalım olmazsa başka mekana geçeriz :)

valla bence önemli olan muhabbet hele biz bi buluşalım olmazsa başka mekana geçeriz :)

evet evet. aslında o gün biz senle erken buluşsak eğitim ekibini görsem ben.sen de yanımda gelsen.

bir de çok güzel geçecek. forumdakileri kaynatcaz. gelmeyenin arkasından dedikodu yaparım ona göre

bence gidip mekanda bekleyip buluşmak yerine dışarda buluşup bir yere gidelim. orda karar veririz mesela. saat 2de benim otobüsten ineceğim yerde ben bekleyebilrsiniz :D

benim otobüsüm de sanırım güvenparkın orda duruyor :D ptt nin karşısında.

öyle mydi calvara ben nerde iniyodum ya otobüsten

bence gidip mekanda bekleyip buluşmak yerine dışarda buluşup bir yere gidelim. orda karar veririz mesela. saat 2de benim otobüsten ineceğim yerde ben bekleyebilrsiniz :D

benim otobüsüm de sanırım güvenparkın orda duruyor :D ptt nin karşısında.

öyle mydi calvara ben nerde iniyodum ya otobüsten
ohoo sen hala otobüsden inenlerdenmisin :) :)

evet cicim hala otobüs kullananlardanım beğenemedin mi?

peki o zaman 4 temmuz pazar günü beni 13.00da arabayla evin önünden alıorsun
olmaz öle iş sonra diğer arkadaşlara ayıp olur herkez kendi imkanları ile gelsin :)

O değilde dostlar katılım bu kadarmı yav nerde SDN ankaralıları haydi biraz katılımcı olma vakti.

İnsan sevgilisini kapıdan almazmı hiç calvaria.:D

evet gelecek arkadaşlar isimlerini yazdırabilir, buraya yazabilir.