- Reaksiyon puanı
- 630
Romantik Adana kebap da varmı gideceğimiz yerde..

tatlılardan künefe var mı
Romantik Adana kebap da varmı gideceğimiz yerde..![]()
Ohoo bütün kebap çeşitleri var ha bi de o gün festival başlıyo oraya da giderizsüpr olur vallah
![]()
Büyük Ankara festivali nerde yaşıyon sen sıpay şehrindeki festivali bilmiyosun dahaNe festivali kızlarmı düzenliyor..:mrgreen:
Büyük Ankara festivali nerde yaşıyon sen sıpay şehrindeki festivali bilmiyosun daha![]()
valla bence önemli olan muhabbet hele biz bi buluşalım olmazsa başka mekana geçeriz![]()
evet evet. aslında o gün biz senle erken buluşsak eğitim ekibini görsem ben.sen de yanımda gelsen.
bir de çok güzel geçecek. forumdakileri kaynatcaz. gelmeyenin arkasından dedikodu yaparım ona göre
ohoo sen hala otobüsden inenlerdenmisinbence gidip mekanda bekleyip buluşmak yerine dışarda buluşup bir yere gidelim. orda karar veririz mesela. saat 2de benim otobüsten ineceğim yerde ben bekleyebilrsiniz
benim otobüsüm de sanırım güvenparkın orda duruyorptt nin karşısında.
öyle mydi calvara ben nerde iniyodum ya otobüsten
ohoo sen hala otobüsden inenlerdenmisin![]()
![]()
olmaz öle iş sonra diğer arkadaşlara ayıp olur herkez kendi imkanları ile gelsinevet cicim hala otobüs kullananlardanım beğenemedin mi?
peki o zaman 4 temmuz pazar günü beni 13.00da arabayla evin önünden alıorsun
olmaz öle iş sonra diğer arkadaşlara ayıp olur herkez kendi imkanları ile gelsin
O değilde dostlar katılım bu kadarmı yav nerde SDN ankaralıları haydi biraz katılımcı olma vakti.
tmm ya alıcam ben seni merak etmehe valla yaa
Şuan tam 10 kişiyiz..![]()
:clap::clap::clap:Şuan tam 10 kişiyiz..![]()
Olur tabi, hatunun arkadaşları varsa onlarda gelebilirler, hatta onların da arkadaşları :mrgreen:hatunla gelsek olur mu![]()
Önemli olan ankara da yaşamak değil zaten buluşma saatinde buluşma yerinde olabilmekantalya'dan misafir kabul ediyor musnuz?
antalya'dan misafir kabul ediyor musnuz?