findukfaresi
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 73
yer ve saat netleşti mi
kim ne diyor
kim ne diyor
önerilere açığız herkes yazsın bi yer şuan aklımda bi yer yok olmazsa mukonun dediği gibi kebap 49 da geçiririz yine günü haha![]()
Alırız alırız ne demek aslında piknik gibi bişey de yapabiliriz güzel olurarkadaşlar ben gelmek istiyorum ama bu forumda pek kimseyi tanımıyorum takip ediyorum forumu ama msj pek yazmadım.gelirsem aranıza alırsınız dimi beni![]()
Sende gel pesi ..![]()
Buluşmadan önce 7 sayfa7 sayfa olmuş hala buluşamadınız mı?![]()
de ayrı yazılır spy.. yanlış yazdığın için gelmiyorum :devil:
Ben de gircem KPSS ye bence önce olması buluşmanın daha iyi motivasyon ve rahatlama olarakYa bu buluşma olayını KPSS den sonra yapsak nasıl olur? Sınavı iyi geçenler için stres atma, kötü geçenler için de moral olurdu. Yani 11'i felan olsa?
Ben de gircem KPSS ye bence önce olması buluşmanın daha iyi motivasyon ve rahatlama olarakbütün dershaneler yapıyo bu olayı zaten
![]()
Hocam sen gel ben sana soru sorarım kiYa ben ders çalışacağım ya anlamadınız mı halaÜhü ühüüüüüüü
Niye feryad ediyorum sandınız? Coğrafya+Tarih+Vatandaşlık Bilgisi şefkatli kucağını açmış,
çalışmam için beni bekliyorlar :mrgreen:
Ya ben ders çalışacağım ya anlamadınız mı halaÜhü ühüüüüüüü
Niye feryad ediyorum sandınız? Coğrafya+Tarih+Vatandaşlık Bilgisi şefkatli kucağını açmış,
çalışmam için beni bekliyorlar :mrgreen: