• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2. SDN Ankara Buluşması

önerilere açığız herkes yazsın bi yer şuan aklımda bi yer yok olmazsa mukonun dediği gibi kebap 49 da geçiririz yine günü haha :D

Arkadaşlar aileler falanda katılırmı piknik gibi bişiyde yapapabilirz, uygun yerler var bu tarafta ümitköy çevresinden bahsediyorum ..

arkadaşlar ben gelmek istiyorum ama bu forumda pek kimseyi tanımıyorum takip ediyorum forumu ama msj pek yazmadım.gelirsem aranıza alırsınız dimi beni :)

Herkes 20 tl versin çubuk barajında adana kebap yapalım.:D

mangal mı :S adana mı :S

orda olmak gerek

---------- saat 10:44 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:43 eklenmişti ----------

mangal mı :S adana mı :S

orda olmak gerek

o zaman piknik yapalım arkadaşlar arabayla gelebilecek birisi olursa bizi de götürür :D

Ya bu buluşma olayını KPSS den sonra yapsak nasıl olur? Sınavı iyi geçenler için stres atma, kötü geçenler için de moral olurdu. Yani 11'i felan olsa?

Şehir dışındaki bazı arkadaşlar bu hafta sonu geleceği için bu hafta yapıyoruz...

Ya bu buluşma olayını KPSS den sonra yapsak nasıl olur? Sınavı iyi geçenler için stres atma, kötü geçenler için de moral olurdu. Yani 11'i felan olsa?
Ben de gircem KPSS ye bence önce olması buluşmanın daha iyi motivasyon ve rahatlama olarak :) bütün dershaneler yapıyo bu olayı zaten :)

Ya ben ders çalışacağım ya anlamadınız mı hala :D Ühü ühüüüüüüü :D
Niye feryad ediyorum sandınız? Coğrafya+Tarih+Vatandaşlık Bilgisi şefkatli kucağını açmış,
çalışmam için beni bekliyorlar :mrgreen:

Niye feryad ediyorum sandınız? Coğrafya+Tarih+Vatandaşlık Bilgisi şefkatli kucağını açmış,
Hocam sen gel ben sana soru sorarım ki :) cevaplarsan çay ısmarlarım ki :)

allah yarappem ya :)

2 saatcik be yaaa...

4 temmuz pazar günü
mekan o kebapçı denildi bir tek zannımca orası olsun madem. saat de 14.00 gibi

uyarmı herkese