2.El Iphone 7 Alınırmı ?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Öncelikle sadece sormuştum, bütçesi 4000-5000 TL birisine hep Mi Note 10 Lite öneriyorsunuz, başka önerdiğinizi görmedim. Ondan dolayı size Huawei hayranımısınız diye sorayım dedim, bu kadar tepki vermenize gerek yok.

Bari atma ya, Mi Note 10 Lite'ı asla 4000+ bütçede önermedim. Cihaz Xiaomi marka bu arada?

Bilinçsizlik uçuyor:(

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Aslında pek fazla kurcalanmamış bir telefon olsa alınıp kullanılabilir. Şuan kullandığım cihaz iPhone 7. Stabilitesini koruyor. Ancak bahsettiğiniz telefon feleğin çemberinden geçmiş olabilir. Randımanlı çalışmayabilir dolayısıyla. Fiyat olarakta yüksek geldi bana.
Yakınımda olduğu için bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Pazarlık payı var 2000 e alırım herhalde

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bu devirde Iphone 7 alınmaz bence.
Benim kuzende vardı Iphone 7 ondan 2500 TL'lik Realme XT modeline geçti. Dünya varmış dedi çocuk bunca sene boşuna zahmet çekmişim diye. O derece alınmaz Iphone 7.
Bataryası çok kötü prizin dibinde yaşardı şarjı yüzde 40-50 lere geldimi yandım bittim havasına girerdi üstüne hızlı şarj yok. Üstüne telefon 32 GB idi hergun uyarı gelirdi hafıza dolu hafıza dolu diye. Sonra ekran kasa oranı kötü.
Şimdi Realme XT'de 128 GB hafıza var 20W hızlı şarj var 4000 mAH batarya amoled Fhd+ ekran var dünya varmış diyor.

glory1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bütçeyi biraz aşabilirsen eğer ve illa iPhone kullanmak istiyorum dersen 8/PLUS gibi modellerin ikinci ellerine bakabilirsin. Hem kafan rahat olur hem de iPhone 7 alırsan acaba daha ne kadar idare ederim düşüncesinden kurtulursun.

KemalS

Asistan
Reaksiyon puanı
34
2200tl iphone 7 sıfır gibi var. Adam kazık atacak alma

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Hasarlı cihazlardan uzak dur, iPhone 7'im var Ekim 2016 da aldım hala cayır cayır çalışıyor. Muhtemelen seneye iOS15 de alır. Yok eskimiş bilmem ne diyenlere takılma telefonun tek falsosu batarya erken biter onu diyeyim. Hızlı şarj özelliği var bu arada cihazda. %20ye düşünce takıyorum yarım saatte %80lere geliyor, pek bir sıkıntı yaratmıyor benim için. Bunun harici temizini gözün kapalı alabnilirsin

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Hasarlı cihazlardan uzak dur, iPhone 7'im var Ekim 2016 da aldım hala cayır cayır çalışıyor. Muhtemelen seneye iOS15 de alır. Yok eskimiş bilmem ne diyenlere takılma telefonun tek falsosu batarya erken biter onu diyeyim. Hızlı şarj özelliği var bu arada cihazda. %20ye düşünce takıyorum yarım saatte %80lere geliyor, pek bir sıkıntı yaratmıyor benim için. Bunun harici temizini gözün kapalı alabnilirsin
çok sağol galiba öyle yapıcam :)

Mfci

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Merhabalar sahibinden.com da benim yaşadığım çevrede 2150tlye ıphone 7 var temiz görünüyor bataryası değişmiş ve orta tuş değişmiş
Telefonun Dışında çok ufak çizikler var 3-4 tane çok büyük değil sizce alınmalı mı ?
Ben olsam iPhone 7 yi bu zamanlarda almazdım.Zaten hali hazırında iPhone 6 ların güncelleme desteği kalktı.Yeni gelecek güncellemeler planlanmış eskitmelerden olacağı için cihaz daha da yavaşlayacaktır.
Bunun haricinde 3 4 aya batarya sorunu yaşarsın.
Kullanıcının yere kaç kere düşürdüğünü bilemezsin.Sana donanımsal olarak masraf çıkarabilir.
Arabalardaki gibi bir yere sokup kırığını boyasını göremezsin.

Benim önerim paketinden sıfır çıkan ve f/p ürünü olan herhangi bir Çin malı telefon almak olacaktır.
İyi forumlar..