2.EL Ekran Kartı Alınır mı ?

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...lgisayar-masaustu-rx-470-8-gb-796627541/detay Bu ekran kartını çok istiyorum ve beni baya götüreceğini düşünüyorum fakat birazda korkuyorum ya mining yapıldıysa diye mining yapıldığını nasıl anlarım ?. Sizce bu ürün temizmi alınmalımı ?
rx 570 almanız daha iyi olur rx 470 eskidi artık mining yapıldığını anlamak çok zor mining yapmak için amd kartlar genelde biosu modlanarak işlem gerçekleştiriliyor ama satıcı utanmaz bir herif ise yeniden orjinal bios u yükleyebilir yani anlamanız çok zor

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
106
rx 570 almanız daha iyi olur rx 470 eskidi artık mining yapıldığını anlamak çok zor mining yapmak için amd kartlar ise genelde biosu modlanarak işlem gerçekleştiriliyor ama satıcı utanmaz bir herif ise yeniden orjinal bios u yükleyebilir yani anlamanız çok zor
Hocam ne diyeyim sıfır fiyatına rx570 satıyorlar sıfır desen 1200tl falan benim bütçem o kadar değilki :(
ve parayla almıcam bunları ekran kartı iyi olması lazım karşılığında laptop'u vericem çok iyi değil ama ederi var 700-800 ve adam pc sisteminde kullanıyormuş bir sonraki ilanında pc sistemini satıyo sizce ne yapmam lazım alıyımmı veya yalanını çıkarmak için ne gibi sorular sorabilirim ?

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
Hocam ne diyeyim sıfır fiyatına rx570 satıyorlar sıfır desen 1200tl falan benim bütçem o kadar değilki :(
ve parayla almıcam bunları ekran kartı iyi olması lazım karşılığında laptop'u vericem çok iyi değil ama ederi var 700-800 ve adam pc sisteminde kullanıyormuş bir sonraki ilanında pc sistemini satıyo sizce ne yapmam lazım alıyımmı veya yalanını çıkarmak için ne gibi sorular sorabilirim ?
850tlye rx 570 satıcısı bulmuştum bir deneyin takası takas + 100 150 tl para falan eğer para için yetmiyorsa rx470 alabilirsin adamın yalanının ortaya çıkması gene çok zor adamın onay almış olması bir kaç kişiden olumlu yorum alması lazım ki güvenli bir şekilde alabilesin yada en kötü bir mağazalarının olması lazım

Reaksiyon puanı
106
850tlye rx 570 satıcısı bulmuştum bir deneyin takası takas + 100 150 tl para falan eğer para için yetmiyorsa rx470 alabilirsin adamın yalanının ortaya çıkması gene çok zor adamın onay almış olması bir kaç kişiden olumlu yorum alması lazım ki güvenli bir şekilde alabilesin yada en kötü bir mağazalarının olması lazım
Çok teşekkürler bi tanıdığım ben konuşurum dedi

Galadhrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...lgisayar-masaustu-rx-470-8-gb-796627541/detay Bu ekran kartını çok istiyorum ve beni baya götüreceğini düşünüyorum fakat birazda korkuyorum ya mining yapıldıysa diye mining yapıldığını nasıl anlarım ?. Sizce bu ürün temizmi alınmalımı ?
RX 470'e bu kadar para vermeni ve almanı tavsiye etmem ne de olsa artık eski bir ekran kartı.
@Alpereni88e8 'de dediği gibi RX 570 alman daha sağlıklı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RX 470'e bu kadar para vermeni ve almanı tavsiye etmem ne de olsa artık eski bir ekran kartı.
@Alpereni88e8 'de dediği gibi RX 570 alman daha sağlıklı olur.
Şuan benim kullandığım ekran kartı RX 570 4 GB eğer bilgi almak istersen sorabilirsin.

aimnil

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
961
rx570 de de mining yapılmış olabilir. Performans olarak çok fark yok aralarında fiyat 8GB olduğu için eh sınırda yani alınabiir ama ne çıkacak onu kimse bilemez :)