2. EL 64 GB Iphone XS ya da X alınır mı?

Reaksiyon puanı
37
Arkadaşlar 2. el iphone XS ya da X almayı düşünüyorum. 64 GB almam yeterli olur mu, hafıza kartı takıp müzikleri, resimleri ve uygulamaları oraya atabilir miyim
ve batarya olarak nasıllar rahatlıkla 6-7 saati çıkarabilir miyim?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Hiçbir iphonea hafıza kartı takılmıyor, müzik artık dijital indirmeye gerek yok, Spotify youtube music apple music vs birini kullanın abone olup, resimleri Google fotoğraflar indirip kaydedin önemli fotoğraflar galeride kalabilir batarya konusunu bilmiyorum

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Arkadaşlar 2. el iphone XS ya da X almayı düşünüyorum. 64 GB almam yeterli olur mu, hafıza kartı takıp müzikleri, resimleri ve uygulamaları oraya atabilir miyim
ve batarya olarak nasıllar rahatlıkla 6-7 saati çıkarabilir miyim?
iPhone’larda hafıza kartı yok.2-3 yıl için eğer 4K video çekmez,yüksek grafikli oyunlar yüklemezsen 64gb yeter ama 5-6 yıl kullanım için yetmeyebilir.İki cihaz arasında xs almanı tavsiye ederim.İphone x kronik sorunları olan bir cihaz.Batarya olayına gelince Xs mobil veride 4,5-5 saat kullanım sunuyor.Şu var Xs e yüksek mah Li Deji batarya takıp çok iyi batarya performansı alabilirsin.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
iPhone’larda hafıza kartı yok.2-3 yıl için eğer 4K video çekmez,yüksek grafikli oyunlar yüklemezsen 64gb yeter ama 5-6 yıl kullanım için yetmeyebilir.İki cihaz arasında xs almanı tavsiye ederim.İphone x kronik sorunları olan bir cihaz.Batarya olayına gelince Xs mobil veride 4,5-5 saat kullanım sunuyor.Şu var Xs e yüksek mah Li Deji batarya takıp çok iyi batarya performansı alabilirsin.
Ek olarak şunu söyleyeyim, 50GB’lık bir iCloud paketi satın alırsa 64GB yeterli olur. Fiyatı da çok cüzii bir miktar zaten.