Öncelikle merhaba arkadaşlar, evimde herhangi bir bilgisayar bileşeni bulunmamakta. ( monitör , klavye , kasa vs. ) 2 bin lira bütçe ile güncel oyunları oynayabileceğim bir bilgisayar istiyorum fakat laptop bile pc arasında kalmış durumdayım.
dediğim gib bütçem 2 bin lira ve henüz ne alabileceğime karar veremedim, yorumlarınızı bekliyorum.
Bilgisayarda günlük olarak neler yaparım;
- full hd film, dizi
- büyük ekran takıntım var diyebilirim, 17.3'den küçük olmasın mümkünse
- gta online , cs:go , lol , outlast gibi oyunlar , infamous second son , ( gta 5 istiyordum fakat bu bütçeye o oyunu açmaz diye düşünüyorum ) , pes, fifa , fps türü online oyunlar.
- günlük kullanım, araştırma , babam için facebook oyunları ,
-teamspeak , skype vs. konuşma programları
- olabildiğince kaliteli ve güncel oyunları oynamak istiyorum , ayrıca forum işleri içinde kullanıyorum
- anlayacağınız güncel oyunları kasmadan oynatabilecek sorun çıkartmayacak bir sistem veya laptop istiyorum.
Bütçem 2 bin lira, mümkünse bu sistem veya laptop bu fiyatı geçmesin bütçem sınırlı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
dediğim gib bütçem 2 bin lira ve henüz ne alabileceğime karar veremedim, yorumlarınızı bekliyorum.
Bilgisayarda günlük olarak neler yaparım;
- full hd film, dizi
- büyük ekran takıntım var diyebilirim, 17.3'den küçük olmasın mümkünse
- gta online , cs:go , lol , outlast gibi oyunlar , infamous second son , ( gta 5 istiyordum fakat bu bütçeye o oyunu açmaz diye düşünüyorum ) , pes, fifa , fps türü online oyunlar.
- günlük kullanım, araştırma , babam için facebook oyunları ,
-teamspeak , skype vs. konuşma programları
- olabildiğince kaliteli ve güncel oyunları oynamak istiyorum , ayrıca forum işleri içinde kullanıyorum
- anlayacağınız güncel oyunları kasmadan oynatabilecek sorun çıkartmayacak bir sistem veya laptop istiyorum.
Bütçem 2 bin lira, mümkünse bu sistem veya laptop bu fiyatı geçmesin bütçem sınırlı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.