2 All in One PC'ye Ne Dersiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AHOME
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Elimde bir adet eski PC ve bir adet de laptop'um vardı. Laptop'un monitör kasası kırılmıştı. Yenilemek için de çok para istiyorlar. Ben de dedim elimde bu kadar parça varken çöpe atacak değilim ya. Düşündüm taşındım ve

ÇILGIN BİR PROJEYE KARAR VERDİM ! :D

Şimdi daha önce çoğunuz laptop ekranının modifikasyonla kasanın üstüne modifiye edildiğini görmüşsünüzdür. İlk başta ben de böyle bir modifikasyon düşündüm. Eski PC'min de parçalarının bir kısmını kullanacaktım. Sonra dedim ki kasanın içerisinde yer var. İki PC'yi aynı kasada kullanayım. Şimdi kasa modifikasyonu için uğraşıyorum. Boyamalara yakında başlayacağım. Capsler yakında gelecek. Önce kasayı güzelce boyayıp iyi bir şekil vermek istiyorum. Sonra da kasa dizaynını ayarlayıp gerekli yerleri delmeyi planlıyorum. Son olarak da iki anakartı da kasanın içine yerleştireceğim. Laptop'un ekranını da kasanın yan kapağına monte edeceğim. Böylece 2 PC + 1 monitör bir kasada olacak. En son her şey bittikten sonra 2 LED fan ile kasa soğutma sistemini de ayarlayacağım. Yorumlarınızı bekliyorum. :)

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sen çok film izlemişşin ama inş başarırsın :D

bu saatte kafan iyi herhalde :D

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş her şeyi hesapladım. Hiç de zor durmuyor. Normal bir modifikasyon geçiren kasaya ikinci anakartı ekleyeceğim ki bu anakart laptop anakartı. Yani RAM'ler falan yatık olduğundan ince. Kasada yer var. Yan kapağa da monitörü ekledik mi tamamdır. Ama aksilik işte. Laptop'un power tuşu bozuldu. Kasanın da VGA girişi. Yarın tamirciye bırakıp başlayacağım işlemlere. Şimdiden tüm parçaları döktüm. Kasayı bir güzel temizledim. Haydi hayırlısı. :D

fredyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok değişik bir şey gibi geliyor kulağa, fotoğrafları bekliyorum :).

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Yaptın olacak. :D Olursa fotoğrafları bekliyorum. :)

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olmasa bile uğraşacağım. Hiç olmasa kasaya tek laptopun anakartını koyup yan tarafa da laptop'un monitörünü koyarım. :D

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Laptop'un sağlamsa girişme çünkü gerek yok, devam etsin olduğu şekliyle. Yazık olmasın makineye. :D Benim laptop'un monitör kasası çatlamış, taşınabilir işlevliğini kaybetmişti. Boşa gideceğine değerlendirelim dedik, fena mı ettik. :D

İlla yapmak istiyorsan boş bir kasa bularak ve laptop'un tüm parçalarını sökerek işe başlayabilirsin. :)

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Edit : Beyler yarın başlıyorum boyamaya, haydi hayırlısı, dualarınız benimle olsun. :D