Forumsever1113
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Şehirler arası seyahat etmem lazım ama yanımda annem veya babam olmuycak teyzem ve eşi olucak yani akrabalarım ceza yermiyim ve izin var mı
Geçerli bir nedenin var ise izin kağıdı temin etmen ceza alma riskini yok edecektir aksi takdirde ceza alabilirsinŞehirler arası seyahat etmem lazım ama yanımda annem veya babam olmuycak teyzem ve eşi olucak yani akrabalarım ceza yermiyim ve izin var mı
Bugün Bi toplantı olucak tı o belli oldu muİçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen "Şehir Giriş/Çıkış Seyahat Kısıtlaması" konulu genelgede;
"4- Sokağa çıkma kısıtlaması devam eden 18 yaş ve altı çocuklar ve gençlerin yanlarında veli/vasisinin bulunması şartı ile (veli/vasi olan 65 yaş ve üzeri olan vatandaşlarımız hariç) Seyahat İzin Belgesi almaksızın şehir içi ve şehirlerarası yolculuk yapabilecekler." denilmiştir.
T.C. İçişleri Bakanlığı - 15 İldeki Seyahat Kısıtlaması 31 Mayıs Saat 24.00 İtibariyle Sonlandırılacak
Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasağı bitiyorwww.icisleri.gov.tr
Veli, sadece anne ve baba diye biliyorum.
Vasi de mahkeme tarafından veli gibi yetkilendirilen kişi diye biliyorum.
Yani benim görüşüm anne babanız dışında başka birisi ile sehayat edemezsiniz.
Bakınız:
![]()
Anne baba dışında çocuğun velisi yoktur
MALTEPE Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı, Medeni Hukuk Profesörü Aydın Aybay, kararı şöyle değerlendirdi:‘Bizim hukuk düzenimizde anne ve babadan gayri...www.hurriyet.com.tr
Bilmiyorum.Bugün Bi toplantı olucak tı o belli oldu mu