18 Yaş altı bir yerde çalışma

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Haklı haklı. Teknosa 3500 veriyormuş bence oraya gitsin.
Kardeşim senin işin insanların mutlu mutlu günlerinde moralini bozmakmı dalga geçiyorsun filan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani mediamarkt vatan falan çok olacağını düşünmüyorum d&r gibi yerlerde olabilir brlki yada en düşük ihtimallede markette kasiyer olabilirsin
Kanka bu tiplemi :d

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,872
dönercide falan çalışırsın. ortalama 50-80 TL arası veriyorlar günlük.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Asgari Ücrete razı mısın? Asgari ücret bu yaşta verilecek varya bana ohooo. Asgari ücret ile ev geçindiriyor insanlar, sen razı olmaktan ziyade mest olman gerekir. Ayrıca para kazanmayı çok kolay görüyorsunuz, ben şimdi sana köylere gidip çalışabilirsin diyeceğim, sen yok gidemem falan mırın kırın edeceksin.
Kanka bana fast food zinciri dışında her yer olur neden mi fast food zinciri olmaz sebebi benim insanlara yerden çöpten yemek verecek imkanım yok bir kere vicdanım el vermez

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Kardeşim senin işin insanların mutlu mutlu günlerinde moralini bozmakmı dalga geçiyorsun filan

Kanka bu tiplemi :d
Yooo.
Bu yaşta en fazla berberde çırak olursun.
Mediamarkt en az 18 yaş istiyor.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Çok kolay zannediyorsun para kazanmayı. Biz de gidelim mediamarkt a o zaman.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Sokak başı mağazada olmaz dimi telefoncu filan

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Yok çakma Turkcell filan diyom avm dekilerden değil :d
İkinci el telefon filan satanlardan

Faturacımı ne deniyor artık

0:23
Benim 2 yıl sonraki halim :d

furkan221635

Doçent
Reaksiyon puanı
461
Hiç dışarı çıkıp baktın mı veya internet üzerinden yeteneğin olan bir şey yok mu yapıp satabileceğin ?

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
PC konusunda aileme yük olmak istemiyorum MediaMarktta filan çalışıcam

Ben artık kendim çalışıp kendim uğraşıp kendi emeğimle elde edilen para ile harcama yapmak istiyorum
Yok öyle dünya.Mediamarkt seni alamaz.Çünkü 18 yaşından küçüksün.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Hiç dışarı çıkıp baktın mı veya internet üzerinden yeteneğin olan bir şey yok mu yapıp satabileceğin ?
Satabileceğim ayakkabı var ama o bir uğraş değil ben insanlara bir şey satıcam part time filan kendimden satmak istemiyom

yunusbakirci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
abi adamın moralini bozmayın kardeş bak sen çalış sana acayip faydası olur ben senin yaşında iken aile çay bahçesi tarzı bir yerde çalışmıştım hem insanlara açılırsın.

Nazmi Doruk

Asistan
Reaksiyon puanı
64
Merhaba,
Öncelikle ben 8. Sınıftan 9. sınıfa geçerken çalışmak istiyorum paramı kazanıp bilgisayarımı yükseltmek istiyorum SSD filan klavye vb. bana ne kadar maaş verirler 3 Ay çalışabilcem zaten tatil o kadar asgari ücrete razıyım zaten 18 yaş altıyım 3 ay filan çalışırsam baya iyi param olur sonuçta yeme içmeye harcamıyorum. İsteğim pizzacı filan değil teknolojik mağazalarda çalışmak istiyorum çünkü biraz olsada bilgim var o zamana kadar belki bilgim artar. Teknolojik olarak nerde çalışırım ve kaç TL maaş alırım
İnternet kafeler açıldığında çalışabilirsin ben geçen yaz yapmıştım bir yaz boyunca çalıştım bi 500 liram olmuştu ama yerden yere değişir bu mesela benim çalıştığım mekan 7/24 müşteri kaynıyordu kuyruk fln oluyordu bazen kapısında onun dışında benim bi arkadaşım bir yaz boyunca sanayide çalışıp telefon almıştı ama aylık ne kadar aldı onu bilmiyorum İphone 6s almıştı ama mutlaka annesi babası ekleme yapmıştır

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
Merhaba,
Öncelikle ben 8. Sınıftan 9. sınıfa geçerken çalışmak istiyorum paramı kazanıp bilgisayarımı yükseltmek istiyorum SSD filan klavye vb. bana ne kadar maaş verirler 3 Ay çalışabilcem zaten tatil o kadar asgari ücrete razıyım zaten 18 yaş altıyım 3 ay filan çalışırsam baya iyi param olur sonuçta yeme içmeye harcamıyorum. İsteğim pizzacı filan değil teknolojik mağazalarda çalışmak istiyorum çünkü biraz olsada bilgim var o zamana kadar belki bilgim artar. Teknolojik olarak nerde çalışırım ve kaç TL
15 yaşındayım ve bir fabrikada çalışıyorum şuan , pc mi yükseltmek için girdim,yaklaşık 10gündür çalışıyorum 10saat boyunca ayaktayız ve pvc kesip ağır malzeme taşıyorum günlük 120tl alıyorum

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
15 yaşındayım ve bir fabrikada çalışıyorum şuan , pc mi yükseltmek için girdim,yaklaşık 10gündür çalışıyorum 10saat boyunca ayaktayız ve pvc kesip ağır malzeme taşıyorum günlük 120tl alıyorum
Fiyat iyi. Çalışırsan verirler. Ama çoğu kişi yata yata kazanmanın derdinde. Ben de sanayide bir matkap tamircisinin yetişemediği işlerini yapıyorum. Bu iş günde 150-130 bırakıyor bazen. Ama aya vurursak 2k civarı yapıyor. Bazen iş olmadığı için. İlk basladigimda günde 50 liralık iş zor yapıyordum şimdi elim alıştı 200 liraliga kadar yolu var. Hatta bu yaz bir günde 420 lira kazanmıştım .

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
Fiyat iyi. Çalışırsan verirler. Ama çoğu kişi yata yata kazanmanın derdinde. Ben de sanayide bir matkap tamircisinin yetişemediği işlerini yapıyorum. Bu iş günde 150-130 bırakıyor bazen. Ama aya vurursak 2k civarı yapıyor. Bazen iş olmadığı için.
haklısın yılbaşı araya girdiği için paramı verdiler şimddi 10 gün daha çalışıp bir daha gitmiyceğim çünkü derslerim var işe başlamadan önce okulda işlenen derslerin 2konu önüne geçip bıraktım şimdi bana yetişirler o yüzden işi bırakıcam

Brezilya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
yolda giderken polisler le sıkıntı olmuyor mu yarın ben de işe başlayacağım sanayide sıkıntı olmaz değil mi?

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
yolda giderken polisler le sıkıntı olmuyor mu yarın ben de işe başlayacağım sanayide sıkıntı olmaz değil mi?
sanayide sıkıntı olmaz çalıştığın şehre bağlı bizim buralarda neredeyse hiç denetleme jandarma yok

bahadiroz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
sen en iyi bir oto tamirci berber dükkanı vb. dükkanlarda çalış mediamarkt gibi büyük dükkanlar ayak bağı istemezler haftalık 300 tl civarı çalışsan yine iyi ,aylık 900 tl paran olur 3 ayda toplam 900+900+900=2700 tl paran olur bu paraylada ram işlemci fan gibi şeyler alırsın ama sadece hedefin pc yükseltmek olmasın benim bir hedefim var ben kendi atölyemi açacağım orada çok güzel işler yaparım kafamı dağıtmak için her gün bir işle uğraşırım yeni aletler alırım daha çoook şey yapılabilir pc toplamak masraflı iş sen yarısını topla eminim ailen destek çıkacaktır kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışman çok güzel ama bazı arkadaşlar hala işin dalgasında elektronik aletler konusunda bir konu açtığımızda herkes ciddi ama böyle asıl hayat konusundaki tartışmaları pek ciddiye alamıyoruz

berkişte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Çoi zqman geçmiş yazdimdq sildim

Son düzenleme: