+18 Site Linklerine tıklamak.

ElProfesörr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar açıkçası pişmanım bir sitede +18 bir makale okuyordum,yukarıda bir link vardı yanlışlıkla ona tıkladım bir site açılıp kapandı. Telefonuma herhangi bir dosya inmedi sadece bir site açılıp kapandı. Bende site kötü bir site mi diye bakmak için 4 5 kere açtım. Telefonumdan herhangi bir bilgi çalmış olabilirler mi ? Fotoğraflarımı yüklemiş olabilirler mi ? Fakat 5 saat sonra telefonumu sıfırladım. Sizce bir şey olmuş mudur ? Sıfırlamama rağmen önceki bilgilerimi görebilirler mi ? (GİZLİ MODDAYDIM) Arkadaşlar lütfen bidaha yapma falan filan demeyin zaten pişmanım sadece soruma cevap verin. Korkudan altıma sı*ıyorum.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Bişi olmamıştır da sen faturalı hat kullanıyorsan bi kontrol et. Üyelik başlatmış olabilirler

ElProfesörr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Fakat telefonuma hiçbir dosya inmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 kere virüs taraması yaptım

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
.d hocam pop up sekme tarayıcın tarafından engellenmiş %90 sorun yok için rshat olsun . Muhtemrlen yaşın küçük interneti bu hatalarla öğreneceksin .

ElProfesörr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
.d hocam pop up sekme tarayıcın tarafından engellenmiş %90 sorun yok için rshat olsun . Muhtemrlen yaşın küçük interneti bu hatalarla öğreneceksin .
Pop-up gizli sekmede çalışıyor mu ? Android telefondan oldu bu işlemler

Bakın arkadaşlar ben gerçekten kafayı yedim. 5 saattir bu olaya ağlıyorum bana kesin bilgi verin. Altıma sı*çıyorum diyorum size ya

Cevap verin ben burada sinir krizi geçiriyorum yemin ederim bir bakın ya

Son düzenleme: