Forumlar özgür ortamlardır. Herkes girebilir, yaş kısıtlaması getirmek yanlış olur.
Özgür ortamsa yorumları kapatılmalı.Forumlar özgür ortamlardır. Herkes girebilir, yaş kısıtlaması getirmek yanlış olur.
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Onu da anlamak güç. Kural ihlali olmadığı sürece kimsenin yorum hakkı kapatılamaz.Özgür ortamsa yorumları kapatılmalı.
alıntılayıp durma canımı sıkma.Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Onu da anlamak güç. Kural ihlali olmadığı sürece kimsenin yorum hakkı kapatılamaz.
Öncelikle beni burada bilen bilir, ancak senin yorumlardan baktığım kadarıyla yaşın büyük olsa bile ne yazıkki kafan hala sığ yani gelişmemiş. Durduk yere herkese laf edip duruyorsun, seninle müzakereye zaten girmeyeceğim anlamıcaksın çünkü.Yaşın kadar konuş alıntılayıp durma canımı sıkma.
Çoluk cocukla muhattap olmam boş yorum yapıp duruyorsunuz ben senin okul arkadaşın değilim düzgün konuş canımı sıkma [Mesaj içeriği yönetici tarafından forum kurallarına uygun bir şekilde yeniden düzenlenmiştir!]Öncelikle beni burada bilen bilir, ancak senin yorumlardan baktığım kadarıyla yaşın büyük olsa bile ne yazıkki kafan hala sığ yani gelişmemiş. Durduk yere herkese laf edip duruyorsun, seninle müzakereye zaten girmeyeceğim anlamıcaksın çünkü.
Sizin yaşınız kaç gerçekten merak ettim?Çoluk cocukla muhattap olmam boş yorum yapıp duruyorsunuz ben senin okul arkadaşın değilim düzgün konuş canımı sıkma
Böylesi daha doğru oldu.Çoluk cocukla muhattap olmam boş yorum yapıp duruyorsunuz ben senin okul arkadaşın değilim düzgün konuş canımı sıkma hadi ikile ergen koktu burası.Banla beni pulla beni.
@AMC allah akıl fikir versin kardeşim.Sizin yaşınız kaç gerçekten merak ettim?
@CreativeÇoluk cocukla muhattap olmam boş yorum yapıp duruyorsunuz ben senin okul arkadaşın değilim düzgün konuş canımı sıkma hadi ikile ergen koktu burası.
Neyse yetkiliye haber verildi birazdan uçar.Her çocuk dediğin kişi gidecekse adı E ile başlayan şahısın ve bunun gibilerin de gideceğini biliyorsundur umarım.
Kesinlikle.+18 değil de en azından 14-15 sınırı falan koyulmalı. 8 yaşındaki çocuk forumda kimsenin sorununu
çözemez, kimsenin yanlış yönlendirilmesini istemem.
Hala konusuyorsun cocuk olduğun nasıl belliNeyse yetkiliye haber verildi birazdan uçar.
Çözemez ama bir ara bir çocuğun bilgisayarı bozulmuştu 9 yaşında yapmıştık yardım etmiştik çocuğa.+18 değil de en azından 14-15 sınırı falan koyulmalı. 8 yaşındaki çocuk forumda kimsenin sorununu çözemez, kimsenin yanlış yönlendirilmesini istemem.
[Mesaj içeriği yönetici tarafından forum kurallarına uygun bir şekilde yeniden düzenlenmiştir!]Diğer insanları küçük düşürmeye çalışıyor saygısız ve görgüsüz bir hareket emin ol senden küçük ama senden zeki ve saygılı insanlar var
Terbiyenizi takının ve önce şunu okuyun.Çoluk cocukla muhattap olmam boş yorum yapıp duruyorsunuz ben senin okul arkadaşın değilim düzgün konuş canımı sıkma
Terbiyenizi takının ve önce şunu okuyun.
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
Foruma yaş sınırı getirilse ne olur. Seçerim 18 yaşı gene girerim.
Onu okumadan girmeseydin şimdi böyle olmazdıEmrin olur paşam başka bir emriniz varmı ?
Bence direkt senin gibi üyeleri forumda barındırmamak lazım.TC kimliği üyelik sistemi getirsinler olda göreyim hala boş düşünceler içindesiniz.