18+ olmalı forum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
844

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Yaşın kadar konuş alıntılayıp durma canımı sıkma.
Öncelikle beni burada bilen bilir, ancak senin yorumlardan baktığım kadarıyla yaşın büyük olsa bile ne yazıkki kafan hala sığ yani gelişmemiş. Durduk yere herkese laf edip duruyorsun, seninle müzakereye zaten girmeyeceğim anlamıcaksın çünkü.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
844
Öncelikle beni burada bilen bilir, ancak senin yorumlardan baktığım kadarıyla yaşın büyük olsa bile ne yazıkki kafan hala sığ yani gelişmemiş. Durduk yere herkese laf edip duruyorsun, seninle müzakereye zaten girmeyeceğim anlamıcaksın çünkü.
Çoluk cocukla muhattap olmam boş yorum yapıp duruyorsunuz ben senin okul arkadaşın değilim düzgün konuş canımı sıkma [Mesaj içeriği yönetici tarafından forum kurallarına uygun bir şekilde yeniden düzenlenmiştir!]

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
551
SDN Forum Anayasası Maddeleri’nden (1-3) haberin yok sanırım:

1- SDN Forum’da her bir üye fikrini özgürce açıklayabilir.

2- SDN Forum’a +12 yaş üzeri herkes üye olabilir ve paylaşımlarda bulunabilir.

3- SDN Forum’da her türlü taciz, hakaret, küfür vb. aksiyonlar ve paylaşımlar yasaktır; her biri kendi özelinde değerlendirilmek üzere genel olarak müeyyidesi forumdan yasaklanmadır.

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,554
Çoluk cocukla muhattap olmam boş yorum yapıp duruyorsunuz ben senin okul arkadaşın değilim düzgün konuş canımı sıkma hadi ikile ergen koktu burası.Banla beni pulla beni.
Böylesi daha doğru oldu.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
844

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
+18 değil de en azından 14-15 sınırı falan koyulmalı. 8 yaşındaki çocuk forumda kimsenin sorununu çözemez, kimsenin yanlış yönlendirilmesini istemem.
Çözemez ama bir ara bir çocuğun bilgisayarı bozulmuştu 9 yaşında yapmıştık yardım etmiştik çocuğa.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
844
Diğer insanları küçük düşürmeye çalışıyor saygısız ve görgüsüz bir hareket emin ol senden küçük ama senden zeki ve saygılı insanlar var
[Mesaj içeriği yönetici tarafından forum kurallarına uygun bir şekilde yeniden düzenlenmiştir!]

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Çoluk cocukla muhattap olmam boş yorum yapıp duruyorsunuz ben senin okul arkadaşın değilim düzgün konuş canımı sıkma
Terbiyenizi takının ve önce şunu okuyun.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
844
Terbiyenizi takının ve önce şunu okuyun.

Emrin olur [Mesaj içeriği yönetici tarafından forum kurallarına uygun bir şekilde yeniden düzenlenmiştir!] başka bir emriniz varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...