175GB'Lık Oyunmu Olurmuş?

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
@melihhamerica, kredi kartın yok ise, Migros'a gidip nakit olarak da, Steam cüzdan kodu alabilirsiniz. Ben daha 2-3 gün önce aldım ve 50 TL yükledim. Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Yani kredi kartsız da oluyor.
Bende cüzdan kodu alacak parada yok. Ben bedavaya almaya çalışıyorum. Ama hiçbir site yok maalesef.:(

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Burayı takip ederseniz, oyunlar ücretsiz verilince orada paylaşıyorlar. Ben Epic Games, Ubisoft ve Steam ve bir kaç yer sayesinde güzel ve çokça oyunları ücretsiz aldım. Merak etmeyin orijinal oyunlar ve güvenilir yerlerden.

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
3 Gün önce bir PC sipariş ettim ARK: Survival Evolded oynama umuduyla. Tamam sipariş ettiğim bilgisayar bence çok güzeldi ve günümüzün oyunlarının hepsini rahatlıkla açabilirdi ama ARK'ın sistem gereksinimlerini araştırınca 60GB Depolama alanı yazdığını gördüm ve bu bana çok fazla geldi bide forumlarda araştırdım bazılarının oyunu birkaç güncelleme yaptıktan sonra 175GB'a kadar ulaşmış. Şimdi ben ne yapabilirim, aldığım PC'nin içinde 256GB M.2 SSD var, yani piyasada bulabileceğim en ucuz SSD yada HDD modelini söyleyebilir misiniz?
En ucuz 1 TB HDD bu.