175GB'Lık Oyunmu Olurmuş?

By Maskely

Doçent
Reaksiyon puanı
508
3 Gün önce bir PC sipariş ettim ARK: Survival Evolded oynama umuduyla. Tamam sipariş ettiğim bilgisayar bence çok güzeldi ve günümüzün oyunlarının hepsini rahatlıkla açabilirdi ama ARK'ın sistem gereksinimlerini araştırınca 60GB Depolama alanı yazdığını gördüm ve bu bana çok fazla geldi bide forumlarda araştırdım bazılarının oyunu birkaç güncelleme yaptıktan sonra 175GB'a kadar ulaşmış. Şimdi ben ne yapabilirim, aldığım PC'nin içinde 256GB M.2 SSD var, yani piyasada bulabileceğim en ucuz SSD yada HDD modelini söyleyebilir misiniz?

Ahmet-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,037
3 Gün önce bir PC sipariş ettim ARK: Survival Evolded oynama umuduyla. Tamam sipariş ettiğim bilgisayar bence çok güzeldi ve günümüzün oyunlarının hepsini rahatlıkla açabilirdi ama ARK'ın sistem gereksinimlerini araştırınca 60GB Depolama alanı yazdığını gördüm ve bu bana çok fazla geldi bide forumlarda araştırdım bazılarının oyunu birkaç güncelleme yaptıktan sonra 175GB'a kadar ulaşmış. Şimdi ben ne yapabilirim, aldığım PC'nin içinde 256GB M.2 SSD var, yani piyasada bulabileceğim en ucuz SSD yada HDD modelini söyleyebilir misiniz?
Depolama yetmiyor malesef. yeni oyunlarda. öyle. Bütçe belirtin.

Son düzenleme:

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
Seagate markasının harddiskleri var. İnternete yaz ne kadarlık istiyorsan onu seç ve al. Belki önerdiğim en ucuzu olamaz ama zaten en ucuzu dandiriktir.

By Maskely

Doçent
Reaksiyon puanı
508

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Atıyorum bi oyunu SSD'ye kurdum, HDD'yede aynı oyundan kurdum. İkisinide sırasıra oynasam FPS değerleri çok farklı olurmu?
Tabiki ssd de daha performanslı(ama aradaki fark yok denecek kadar az olur) olur ama ssdye oyun kurmak bilgisayarı yavaşlatır o yüzden attığım hddye kurun

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
Bak bunu al 180TL;
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oha aynısını attık.:)