1750-2250TL arası dizüstü bilgisayar tavsiyeleri ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BtRc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Üni. öğrencisiyim
-Oyun prerformansı iyi olan
-Makine Müh. okuyorum düzgünce çizim yapabileceğim ve de yüklediğim programları düzgünce çalıştırabilen 1750-2250 fiyat aralığında bir dizüstü bilgisayar arıyorum.

Aradığım kaçınılmaz özellikler ?

-Intel® Core™ i7 işlemci
-Windows 7
-8GB+ ram
-1GB+ ekran kartı

Herkesten tavsiyelerini bekliyorum arkadaşlar şimdiden vereceğiniz tavsiyeler için teşekkürler.

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güncel :)

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Modelleri bilmem ama Asus'un N serisinden alırdım.Yakın zamanda bir arkadaşım aldı,içi güzel olduğu kadar dışı da çok güzel.
Nette araştırıp kampanyalı bir modelini bulursan alabilirsin.Pişman olacağını da zannetmem.

Akheria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin için iki tane pc önerebilirm.. Birincisi asus http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8760 genel anlamda güzel bir birgisayar marka olarakta asus olması gibi bir avantajı var.
Diğeri ise Msi marka http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge60-0nd-412tr-notebook-urun9126.html bu bilgisayarın asus markasına göre avantajı ekran kartının üst model olması ama gördüğüm kadarı ile asus marka notebookta 4 gb olarak kullanılmış ekaran kartı bunuda belirtmek isterim. her iki bilgisayardada istediklerine cevap verebilecek bilgisayarlar.

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
verdiniz cevaplar için saolun daha fazla cevap daha iyi olur :)

Akheria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asustaki ekran kartı sanırım modifiye edilmiş normal gt 650 ye göre 4 gb olmuş ekran kartı belleği ama performans olarak ne kadar değiştiği hakkında bir inceleme yada test bulamadım. Bu iki pc de senin için yeterli bence..