• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

1700 Tl limitli telefon tavsiyeleri

hhikmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba, bi kaç aydır telefon bakıyorum ve IPhone 5C-5S'e bir bakma kararı almıştım ve bildiğiniz üzere dün tanıtıldı. Ben son ana kadar s4 almayı düşünüyordum fakat bu yeni tanıtım ve forumdaki bazı arkadaşların android'le alakalı yorumları açıkcası kafamı karıştırdı. Siz ne dersiniz? s4 gerçekten fiyatına değer mi? Yoksa Htc One veya Xperia Z'ye tercih edilir mi?

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben olsam one veya xperia z alırdım Android her geçen gün gelişen bir işletim sistemi. Iphone yi sevmedim ve sevmeyecem o ne öyle kardeşim küçük ekran daha az özellik ama daha çok para elit kısma hitap ediyor bence yinede sen bilirsin :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lg g2 nin fiyati uygun olacak deniyordu bekle derim

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar öncelikle merhaba, bi kaç aydır telefon bakıyorum ve IPhone 5C-5S'e bir bakma kararı almıştım ve bildiğiniz üzere dün tanıtıldı. Ben son ana kadar s4 almayı düşünüyordum fakat bu yeni tanıtım ve forumdaki bazı arkadaşların android'le alakalı yorumları açıkcası kafamı karıştırdı. Siz ne dersiniz? s4 gerçekten fiyatına değer mi? Yoksa Htc One veya Xperia Z'ye tercih edilir mi?

iphone 5 zaten güçlü bir telefondu şimdi 5S ile bu güç iki katına çıktı.. bütçeyi biraz daha arttırıp iphone 5S almak daha mantıklı, android alacaksanızda snapdragon 800, andreo 330 grafik ve işlemci birimiyle çıkacak telefonları bekleyin derim.

yamakas-i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynen bende ne alacağıma karar vermedim ama lg g2 kafama yattı biraz onunda markasından korkuyorum

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eger daha telefon almadiysan z1 i bekle incele derim ama s4 istiyorum dersende memnun kalisin ben aman ama n fark olucagini sanmıyorum s4 un tek sıkıntısı cok ısınıyor ama kafaya takılacak kadar değil kılıfla kullanırsan zaten çok bişey hissetmiyosun

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
İyi de abi niye android kardeş iphone istemiyorsan lumilara bak 925 al ya da 1020. Androidde çok fazla para harcaman gerekir stabil bir telefon için. Ama android alırım diyosan illa Xperia z ya da z1 veya one ya da one max al s4 alma bence kasası çok uyduruk [MENTION=366789]hhikmet[/MENTION]

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Alınabilecekler

Htc one x
Htc one x+
Htc one
Htc one mini
Google nexus 4
Google nexus 5
Samsung galaxy s5
Samsung note II
Samsung note III
Lg optimus g pro
Lg optimus g 2
Motorola MOTO X
Huawei ascend p6
Huawei ascend mate
Nokia lumia 925
Nokia lumia 1020
Ubuntu edge
Samsung galaxy mega

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

android de sorun yaşamaman için ram en az 2 gb olmalı 2 gb olursa sorunu çıkmaz. ben s4 kullanıyorum gerçekten süper xperia z yede one ada bakma derim beni dinle s4 al süper ne takılma ne donma........:)

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
android de sorun yaşamaman için ram en az 2 gb olmalı 2 gb olursa sorunu çıkmaz. ben s4 kullanıyorum gerçekten süper xperia z yede one ada bakma derim beni dinle s4 al süper ne takılma ne donma........:)

S4 al abi tabii adamlar çöpü yakıp eritip kalıplayıp kasa diye satıyorlar. Abi her şey donanım değil kasa da biraz iyi olmalı en azından 1600tl para veriyorsam...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
S4 al abi tabii adamlar çöpü yakıp eritip kalıplayıp kasa diye satıyorlar. Abi her şey donanım değil kasa da biraz iyi olmalı en azından 1600tl para veriyorsam...

ya kasada iyi olcak ama s4 ün kasası plastik diye naylonda deil ayrıca plastiginde aliminyum ve sert cama göre avantajları var...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ya kasada iyi olcak ama s4 ün kasası plastik diye naylonda deil ayrıca plastiginde aliminyum ve sert cama göre avantajları var...
Çıkarılabilir pil olmasından başka bir avantajı olduğunu düşünmüyorum ayrıca plastik olması tasarımıda güçsüzleştiriyor

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
HTC One
Fiyat:1700-2000 tl
LG G2
Fiyat (Yaklaşık):
16 gb versiyonu 1600-1700 tl
Huawei Ascend Mate
Fiyat:​1300 tl

yunus21emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence ya htc one yada z1'i bekle derim eğer bütçeyi biraz daha arttırabilirim diyorsan hiç düşünmeden iphone 5 almanı öneririm :biggrin:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lg g2 kaptan direk on siparis ver teknosadan bence