1600tl ye kadar dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Isaac42

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,525
benim kuzenim meslek lisesinde otomasyon bölümüne gidiyor, oyun amaçlı değil sadece okul için bu fiyatta dizüstü pc arıyor. oyun olarak zula falan oynar. önerilerinizi bekliyorum. bu arada ikinci el de olur.

TeknoBird

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bu üründe depolama olarak sadece SSD var ve freeDOS satılıyor. 2 GB paylaşımsız ekran kartı var. Windows u kendim kurarım ve harici depolama kullanırım diyorsan bütçene göre performansı yüksek bir laptop.

Windows istiyorsan ve harici depolamayla uğraşamam diyorsan paylaşımsız ekran kartı ve SSD den vazgeçmen gerekiyo ve ilk bilgisayara göre performansı baya düşük olacaktır.

Isaac42

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,525
Bu üründe depolama olarak sadece SSD var ve freeDOS satılıyor. 2 GB paylaşımsız ekran kartı var. Windows u kendim kurarım ve harici depolama kullanırım diyorsan bütçene göre performansı yüksek bir laptop.

Windows istiyorsan ve harici depolamayla uğraşamam diyorsan paylaşımsız ekran kartı ve SSD den vazgeçmen gerekiyo ve ilk bilgisayara göre performansı baya düşük olacaktır.
Benim kuzenim pc den filan anlamaz uğraşmaz teşekkürler dostum önerilerini değerlendireceğim