[TR]`Spark
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
Arkadaşlar Max 160 Liram var Bu para ile a101 1 tane mouse ve klavye alsam 1 tanede USB çoklayıcı mı alsam yoksa işe yarayan başka birşey mi alsam?
Neye ihtiyacınız varsa onu alın. Eğer dediklerinize ihtiyacınız varsa onları alabilirsiniz. (Ayrıca artık elektronik satılmıyor olması lazım A101'de vs.)Arkadaşlar Max 160 Liram var Bu para ile a101 1 tane mouse ve klavye alsam 1 tanede USB çoklayıcı mı alsam yoksa işe yarayan başka birşey mi alsam?
Birşeye İhtiyacım Yok Zevk İçin Harcamak İstiyorum (biliyorum çok saçmamerhaba, üstad biz senin neye ihtiyacın var neye yok nerden bilelim paranı nasıl kullanmak istiyorsan öyle kullan, ha sorsan ki şu ürünü mü bu ürünü mü diye kıyaslama sorsan neyse gereksiz bir post olmuş....
A101 Onlinedan Alıcam (A101 Kapıda)Neye ihtiyacınız varsa onu alın. Eğer dediklerinize ihtiyacınız varsa onları alabilirsiniz. (Ayrıca artık elektronik satılmıyor olması lazım A101'de vs.)
Mısır patlatma makinası alın. Uğraşsız dizi, film yanına atıştırmalığınız olur.Birşeye İhtiyacım Yok Zevk İçin Harcamak İstiyorum (biliyorum çok saçma)
Mesaj otomatik birleştirildi:
A101 Onlinedan Alıcam (A101 Kapıda)
Aslında Çok MantıklıMısır patlatma makinası alın. Uğraşsız dizi, film yanına atıştırmalığınız olur.
Bir 10 pakette mısır stoklarsınız, oh mis.