16 yaşıma girdim giricem

senkim37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler 8 yaşına beşiktaşın alt yapısını kazandım fakat bazı sorunlar yüzünden beni gönderemediler. Bu yaşıma kadar yani yaklaşık 8 senedir okul takımlarında sokaklarda ve halı sahalarda top oynadım ama işi ciddileştirmek istiyorum. Arkadaşlarım iyi oynadığımı söyler haftada 7-8 halısahaya çağrılıyorum ama artık resmiyete geçmek istiyorum ne yapabilirim ? geç mi kaldım

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Yoo aslında tam değilsin lisansın yoksa okul hocanla konuşup çıkarttır donra mahalle veya ilçedeki kurslara katıl yeteneğin varsa katıldığın yerin ana takımına alınırsın ve öyle devam edersin

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Beyler 8 yaşına beşiktaşın alt yapısını kazandım fakat bazı sorunlar yüzünden beni gönderemediler. Bu yaşıma kadar yani yaklaşık 8 senedir okul takımlarında sokaklarda ve halı sahalarda top oynadım ama işi ciddileştirmek istiyorum. Arkadaşlarım iyi oynadığımı söyler haftada 7-8 halısahaya çağrılıyorum ama artık resmiyete geçmek istiyorum ne yapabilirim ? geç mi kaldım
Acele etmelisin. Şimdi değistimi bilmiyorum ama 17. 18 de biraz sıkıntı oluyo.

HZARWEN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
hemen başla yetenek varsa ama torpilii unutma alt liglerlde yetenek yetmiyor Türkiyede