16 Mbps İnternete Geçebilir miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xetux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xetux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar az önce ttnet müşteri hizmetlerini aradım. Kullandığım internet 2048 hızında ve fiyatı 69 Tl oldu. Online işlemlerden geçiş yapayım dedim 59 TL'lik 16 Mbps hıza ama geçemedim müşteri hizmetlerini arayın yazdı. Aradım şuan geçemezsiniz 2 yıllık taahhüt süreniz 31-01-2011'de bitiyor dedi. Yani 20 gün var. Peki dedim ve sordum daha önce 8 Mbps hızı kullanıyordum acaba 16'yı kaldırırmı altyapımız? Bunu bilemeyiz türk telekom müdürlüğüyle görüşünüz dediler. Aradım yetkili kişiler yoktu yarın bir daha arayın dediler. Dayanamadım sizlere sorayım dedim. Sizce 16Mbps kaldırırmı sorun yaşarmıyım? Antakya'lıyım bulunduyum yer de belde belediyesi yani köy sayılır. Modemim Rt103 adsl 2 yi destekliyor. teşekkürler şimdiden...

muratozt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
friendfeed de ttnet destek e yaz. hemen ararlar seni problemin halledilene kadar da peşini bırakmazlar. Benim net 8mb e kadar olanlardandı ama 4 mb i geçmiyordu. Normal müşteri hizmetlerini aradım şebekeniz desteklemiyor deyip kapttılar. ttnet destek e yazdım aradılar ertesi gün 6mb e çıktı 8mb e kadar da destekliyr hattınız ama sistem hatası var düzeltilecek haber vereceğiz size dediler. çok ilgileniyorlar harbiden..

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
sakın geçme dostum önce araştır sonra geç 16 mbps de şu an altyapı sorunları nedeni ile pek verim alınmıyor ben geçtim pişman oldum yinede karar senin tabiki

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Taahüt Süresiyle ne Alakası Var İstediğim Tarife ye Geçiş Yaparım Kimi ne İlgilendirir

Ama ilk 6 Ay Şu Fiyata Denirse Tarifeye Değiştiremiyorsun Yoksa 2 Yıllık Taahüt Ettin Modem Aldın Filan ? O Zaman Geçiş Yapabiliyorsun

xetux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Taahüt Süresiyle ne Alakası Var İstediğim Tarife ye Geçiş Yaparım Kimi ne İlgilendirir

Ama ilk 6 Ay Şu Fiyata Denirse Tarifeye Değiştiremiyorsun Yoksa 2 Yıllık Taahüt Ettin Modem Aldın Filan ? O Zaman Geçiş Yapabiliyorsun

KAMPANYAM
Bir Ay İndirimli + Ücretsiz Kablosuz Modem 2009 Tarihli Kampanya
Taahhüt Bitiş Tarihi: 2011-01-31
29 TL sınırlı internet ile abone olmuştum.

Daha sonraki dönemler 49 TL'lik 8 Mgabit sınırsız internete geçiş yaptım ve de en son 2048 Mbps'lik internete geçtim şuanki tarifem hala bu. Fiyatıda 64 TL. Fakat 69 TL olmuş yılbaşından itibaren. Müşteri hizmetlerinin dediğine göre 59 TL'lik tarife daha düşük bir tarife olduğu için geçiş yapamıyormuşum. Ancak daha yüksek bir tarifeye geçebilirmişim. Yani 69 TL'den yüksek... Oysa ben 29 TL'den üye olmuştum. Mantığı bende anlamış değilim. Acaba yiyorlar mı beni?

---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 20:31 ----------

evet arkadaşlar bu ttnet kendini çok akıllı sanıyor. ttneti aradım tam 20 dk telefonum açık kaldı. son 5 dakikasında da telefonda bekletildim sırf telefonu kapamam için. aradım durumu anlattım gene aynı şeyleri saydı kadın. dedim bayan ben ne konuştuğumu biliyorum ve :
"24 aylık taahhüt süresi boyunca (3 aylık indirim süresi dahil) müşterilerimiz kampanyaya girdikleri tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife hız ve paket değişikliği yapabileceklerdir. Düşük ya da yüksek tarife hız/paket, hıza göre değil tarifedeki ücretine göre değerlendirilecektir."
bunu söyledim. Bizde aynı şeyi söylüyoruz dedi bana müşteri temsilcisi karı! 2048 den aşağısını seçemezsiniz dedi. dedimki hayır aynı şey değil bayan. ben tafime 29/01/2009 tarihinde TTNET 4 GB Limitli (1 Mbps) Abonelik olarak girdim. Sizin söylediklerinize siz nerden bakıyorsunuz bilmiyorum ama online işlemlerden ben öyle görüyorum dedim. ve de elimde sözleşme var dedim. ve sizi biraz bekletebilir miyim dedi. bekletme o bekletme. ama ben bu işi burda bırakmam....

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 21:06 ----------

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:20 ----------

arkadaşlar genel müdürlüğe bir mail attım. son olarak bir kez daha deneyim dedim ve ttneti aradım 4. defa. bu sefer 3 bayandan sonra bir erkek çıktı daha hizmet numaramı bile girmeden. sanırım herşeyden haberli bunlar. durumu anlattım ve şikayet maili attığımı da söyledim. beyefendin tarifenizi değiltirebiliriz dediler. bir sorun yok dediler. yeni yıla girdiğimizden ve yeni tarifeler yüzünden böyle karışıklıklar olabilirmiş... neyse tarifem değişti ve 16mbit yaptım. airties göstergesinde 12759 download ve 799 upload görünüyor şuan. sanırım 16yı desteklemedi ama 12 maksimum destekledi. yani ben öyle anladım bilmem yanlışmı anladım...

mcan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende online işlem merkezinden yapmayı denedim. fakat olmadı . 444 0 375 i aradım. geçmek istedğimi söyledim. hat sahibine ait bazı bilgileri istiyolar. baba adı anne adı ve doğum tarihinizi. ondan sonrada bilgilendirme yapıp onaylıyolar. şuan memnumum 12 mbps verilebiliyor. telekom görevlisi bunu belirtti zaten. hattın uygun olup olmadğınıda telekom merkezinden sizin modeminize sinyal göndererek analiz ediyorlar. yani uygun değilse zaten tavsiye etmiyolar. bence fiyat uygun. 16 mbps sınırsız (50gb adil kullanımlı) 55 tl 8 mbps kullancağınza . 16 mbps e geçin daha iyi :)
asd1b.jpg
,

asd1b.jpg