1570 mAh Yeterlimidir Bana ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaSaP29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaSaP29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar öncelikle sorum şu :

Ben şimdi General mobile Discovery kullanıyorum çok fazla kasılmalar takılmalar birde 1 gb dahili hafıza oldugu ıcın oyun oynıyamıyorum hiç birşey yapamıyorum ben yaza doğru iPhone 5S almayı düşünüyorum yazın şarj sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum full evde olacagım için fakat okul açıldıgında okulda benı yarı oylda bırakırmı 3 tenefusun 1 ınde anca gırerım ondada 10 dk falan acaba bana yeterlimidir ?

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
5S bu zamandan sonra alınmaz ama yinede alıcaksan günde 2 kere şarja takıcaksın çok aktifsen 3.

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Kullanım şekline göre değişir 3 tenefüsün birinde 10 dakika da oyunlarla ve uygulamalarla çok haşır neşir olmazsan 1570 mAh yeterli gayet.

akatmc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 5s alip dedigin gibi kullanacaksan sarj etme gibi bi sikintin olmaz. Ozellikle ders aralarinda kullanacagin icin iphone nun şarjini biraktigin gibi bulabilirsin. Okuldan sonrada sana gayet yetecegini dusunuyorum. İlerki zamanlarda kullanim sıklıgı artarsa gun icerisinde 30 dk daha şarja takman gerekecektir.

TRantula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni çıkan İphone SE daha fazla şarj ömrü sunacakmış 2000 tl biraz araştırdıktan sonra kafana yatarsa onu almanı tavsiye ederim

ogK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şu an iPhone 5S kullanıyorum ve powerbank olmadan dışarı bile çıkmıyorum. Genellikle iOS betalarını denediğim için şarjım değişkenlik gösteriyor. Telefona gelen iOS güncellemesine bağlı olarak şarj süresi artıp azalabiliyor ancak kesinlikle tam olarak bir günü çıkarmıyor. Performans olarak sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ama telefonu alırken yanında bir adet powerbank almayı unutma. :)