1500TL Civarı Telefon Tavsiyesi?

shia217

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhabalar ben bir hafta içinde 18 yaşıma giricem ve bu yüzden kendime bir telefon almak istiyorum. İlk akıllı telefonum maalesef Galaxy Ace idi. Şuan telefon resmen ölü. Yine böyle olsun istemiyorum o yüzden bana en az 3 yıl gidecek(stabil kalacak) bir telefon lazım. Elimde 1500TL var ve benim şuan için en uygun gördüğüm telefon Vatan'da 1376TL olan Xperia Z3 Compact. Fakat Ekim ayı Z5 serisi çıkacak ve işlemcisi biraz daha iyi olan (ek olarak parmak izi sensörü de var) Z5C modeli çıkacak. Sizce onu beklemeli miyim, yani fiyatı 1800'ü aşarsa ki bence aşıcak hiç beklemesem daha iyi..
Her neyse sizden isteğim bu fiyata ne alayım bana yardım edin lütfen. Bir de Sony konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim..

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Z3c hala alınabilir bence ancak butcen artarsa öyle beklemelisin z5c yi..

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kompakt modelli hoşuna gidiyorsa sony z3c almanı öneririm. Diğer yandan LG G3, Asus Zenfone 2 v.b. gibi telefonlara da bakmanı öneririm. Telefon Önerisi Buraya da bir bakmanda yarar var.

shia217

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Z5C en az 2000'den gelir gibime geliyor. Ben de o kadar para vermem bir telefona^^
Ayrıca Asus'u pek önermiyorlar çünkü stabil değilmiş. Aynı şekilde G3 ekrandan dolayı yine baya geride kalıyormuş..
Başka alternatif kaldı mı bilmiyorum..