1500 TL'ye kadar telefon önerileri

iTyreese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1500tl bütçem var telefon önerilerinizi bekliyorum (samsung ve xaomi ve apple hariç pls)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Xioami mi5 öneriyorum öncelikle bir düşünün.
Sonra 1800e çikilabilirse kesinlikle ve kesinlikle ithalatçı g5 mi5den çok daha iyi g5
İlla olmaz diyorsanız tr garantili Sony Xperia X compact öneriyorum 1600-1500 civarında

M

Murat Burç

SDN Okuru
afegegedrwsgsddds tabi ki p10s. aptal çinli markaları türk yapım reeder imize mi tercih edeceksin?
Beyfendi lütfen ciddi cevap verin
Uzun bir araştırma yaptım note 4 için gidip geldim sonra baktım ki özellikle reeder p10s olmak.uzere bu p10s ve mi5 tasarımı beni cezbediyor. İkisinden birini alacağım. Arkadaş bilen biri gibi gözüküyor merakla cevabını bekliyorum.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Uzun bir araştırma yaptım note 4 için gidip geldim sonra baktım ki özellikle reeder p10s olmak.uzere bu p10s ve mi5 tasarımı beni cezbediyor. İkisinden birini alacağım. Arkadaş bilen biri gibi gözüküyor merakla cevabını bekliyorum.
Merhaba murat bey. Ben reeder p10s kullanıyorum ve hiçbir kasma ve donması yok. Çok hızlı ve çok güzel bir tasarımı var. Kesinlikle tavsiye ederim.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Benim görüşüm reeder daha önde. özellikleri gayet yeterli. ayrıca 3D touch teknolojisi mi5te yok. mi5ın sadece donanımı iyi gibi. onun haricinde reeder yazılımda da kullanımda da daha iyi diye biliyorum. ama daha iyi bilen bi arkadaş cevaplarsa ben de memnun olacağım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Merhaba murat bey. Ben reeder p10s kullanıyorum ve hiçbir kasma ve donması yok. Çok hızlı ve çok güzel bir tasarımı var. Kesinlikle tavsiye ederim.
Kamera ses performansı?
Profesyonel fotoğrafçıyım ama DSRL çok ağır p10s bana dsrli biraktirabilir mi.
Baskı kalitesi.nasil kaç megapiksel baskı alabiliyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kamera ses performansı?

Gökçen Çekiç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu fiyata reeder p10s güzel telefon kendim kullanıcısıyım ekran çözünürlüğü çok güzel pasparlak ekranı var :) aldığımdan beri sorun yaşamadım yüksek grafikli oyunlardada grafiklerin ağızı burnu yamulmuyor tavsiye ederim...

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Kamera ses performansı?
Tabiiki. Ben profesyonel kamera kullanıyorum fakat elim p10s e gidiyor. Hiç aramıyorum 65 mp baskı kalitesi vardır

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu fiyata reeder p10s güzel telefon kendim kullanıcısıyım ekran çözünürlüğü çok güzel pasparlak ekranı var :) aldığımdan beri sorun yaşamadım yüksek grafikli oyunlardada grafiklerin ağızı burnu yamulmuyor tavsiye ederim...
Sizce p10s mi xiaomi mi5 mi
İthalatçı garantili olması zerre umrumda değil garanti meselesine takmıyorum.
Reeder p10sin grafik birimi mi5in kinden daha güçlü gibi sanırım bilmiyorum yardımcı olur musunuz

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Xiaomi mi5s 1399 tl.Hepsiburada.com'da satılıyor.Mi5 yerine alınabilir.
--- Gönderi Güncellendi ---
Xiaomi mi5s 1399 tl.Hepsiburada.com'da satılıyor.Mi5 yerine alınabilir.

alpacino

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni telefon arıyorum sizce xioami mi5mi yoksa reeder p10s mi
Garanti durumları zerre umrumda değil ithalatçı garantili cihaz kullanırım
Şu an bildiğim kadarıyla 1563 TL ye satılıyor.
4 ram, 64 hafıza Amolet ekran güzel cihaz.Ama yinede karar senin .Karşılaştır hangisi hoşuna giderse onu al.Şimdiden hayırlı olsun

Haticed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
P10S tüm spesifik özellikleri ile dinamik bir telefon. Profesyonel tadında fotoğraflar ve videolar çekebileceğiniz ve hem ekranında hemde optik aygıtlarında hiçbir sorun yaşamayacağınız bir cihaz. Konfigürasyon olarak bütün birimleri birbirine tam uyumlu. Zaten üretim politikası sayesinde başka markalar dahil piyasadaki tüm telefonların iyi ve kötü yanları değerlendirilerek, müşteri ihtiyaçları ve şikayetleri gözönünde bulundurularak üretiliyor tüm Reeder cihazları. Bence P10S bir akıllı telefondan beklenilenin üzerinde. Fiyatı ile de cazip. Tavsiye ederim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
P10S tüm spesifik özellikleri ile dinamik bir telefon. Profesyonel tadında fotoğraflar ve videolar çekebileceğiniz ve hem ekranında hemde optik aygıtlarında hiçbir sorun yaşamayacağınız bir cihaz. Konfigürasyon olarak bütün birimleri birbirine tam uyumlu. Zaten üretim politikası sayesinde başka markalar dahil piyasadaki tüm telefonların iyi ve kötü yanları değerlendirilerek, müşteri ihtiyaçları ve şikayetleri gözönünde bulundurularak üretiliyor tüm Reeder cihazları. Bence P10S bir akıllı telefondan beklenilenin üzerinde. Fiyatı ile de cazip. Tavsiye ederim.
Merhaba
Snapdragon 820li mi5 ile mi.yoksa reeder p10s ile mi daha iyi oyun performansı alırım. Oyun oynamayı seviyorum ekran kalitesi kamera benim için önemli arayüz zaten kasmayacaktır. İki cihazda da
Sorumu basite indirgemek gerekirse
İşlemci bazında bakıldığında
Snapdragon 820 mi helio p10 mu
Güçlü olan güçsüz olandan ne kadar daha güçlü
--- Gönderi Güncellendi ---

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Pardon ben de s7 edge kullanıyorum ama p10s almadığıma pişman gibiyim. Sizce p10s beni s7 edgeden daha çok memnun eder mi?

İllegalboytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence reeder p10s e bakmanı tavsiye ederim özellik donanım olarak mükemmel bir çöm markanın sağlamadığı donanımsal özellikleri geçtim yazılımsal özelliklerde ek olarak telefonda bulunuyor resim çekmeyi sevenler için kamerası iyidir f 1.8 diyafram aralığı bulunmaktadır kasa yekpare metal tavsiye ederim

Yohan cruyff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Reeder'ın çıkarttığı p10 modeli kesinlikle çok şık ve performans olarak yüksek bir cihaz.ince şık ful metal gövdesi ile geniş ekran sevenler için kaçırılmaması gereken bir cihaz.3150mah batarya ya sahip buda oyun oynayan ve internet canavarları için gayet faydalı.sosyal medya severler içinde mükemmel bir kamera ve parlaklığa sahip.kesinlikle araştırın

Asilgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1550 tl ye reeder p10s alabilirsin. 64gb hafıza, 4gb ram, andoridde yapılan ilk 3D touch, usb tipe-c, hızlı arayüz ve gayet stabil çalışan bir telefon. 2 aydır kullanıyorum çokta memnunum. Bu paraya bu kadar özellik veren başka bi chaz yok.