Yeni telefon arıyorum sizce xioami mi5mi yoksa reeder p10s miReeder P10s al derim özellikleri on numara...
afegegedrwsgsddds tabi ki p10s. aptal çinli markaları türk yapım reeder imize mi tercih edeceksin?Yeni telefon arıyorum sizce xioami mi5mi yoksa reeder p10s mi
Garanti durumları zerre umrumda değil ithalatçı garantili cihaz kullanırım
Beyfendi lütfen ciddi cevap verinafegegedrwsgsddds tabi ki p10s. aptal çinli markaları türk yapım reeder imize mi tercih edeceksin?
Merhaba murat bey. Ben reeder p10s kullanıyorum ve hiçbir kasma ve donması yok. Çok hızlı ve çok güzel bir tasarımı var. Kesinlikle tavsiye ederim.Beyfendi lütfen ciddi cevap verin
Uzun bir araştırma yaptım note 4 için gidip geldim sonra baktım ki özellikle reeder p10s olmak.uzere bu p10s ve mi5 tasarımı beni cezbediyor. İkisinden birini alacağım. Arkadaş bilen biri gibi gözüküyor merakla cevabını bekliyorum.
Benim görüşüm reeder daha önde. özellikleri gayet yeterli. ayrıca 3D touch teknolojisi mi5te yok. mi5ın sadece donanımı iyi gibi. onun haricinde reeder yazılımda da kullanımda da daha iyi diye biliyorum. ama daha iyi bilen bi arkadaş cevaplarsa ben de memnun olacağım.Beyfendi lütfen ciddi cevap verin
Uzun bir araştırma yaptım note 4 için gidip geldim sonra baktım ki özellikle reeder p10s olmak.uzere bu p10s ve mi5 tasarımı beni cezbediyor. İkisinden birini alacağım. Arkadaş bilen biri gibi gözüküyor merakla cevabını bekliyorum.
Kamera ses performansı?Merhaba murat bey. Ben reeder p10s kullanıyorum ve hiçbir kasma ve donması yok. Çok hızlı ve çok güzel bir tasarımı var. Kesinlikle tavsiye ederim.
Kamera ses performansı?Merhaba murat bey. Ben reeder p10s kullanıyorum ve hiçbir kasma ve donması yok. Çok hızlı ve çok güzel bir tasarımı var. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tabiiki. Ben profesyonel kamera kullanıyorum fakat elim p10s e gidiyor. Hiç aramıyorum 65 mp baskı kalitesi vardırKamera ses performansı?
Profesyonel fotoğrafçıyım ama DSRL çok ağır p10s bana dsrli biraktirabilir mi.
Baskı kalitesi.nasil kaç megapiksel baskı alabiliyorum
Sizce p10s mi xiaomi mi5 miBu fiyata reeder p10s güzel telefon kendim kullanıcısıyım ekran çözünürlüğü çok güzel pasparlak ekranı varaldığımdan beri sorun yaşamadım yüksek grafikli oyunlardada grafiklerin ağızı burnu yamulmuyor tavsiye ederim...
Şu an bildiğim kadarıyla 1563 TL ye satılıyor.Yeni telefon arıyorum sizce xioami mi5mi yoksa reeder p10s mi
Garanti durumları zerre umrumda değil ithalatçı garantili cihaz kullanırım
MerhabaP10S tüm spesifik özellikleri ile dinamik bir telefon. Profesyonel tadında fotoğraflar ve videolar çekebileceğiniz ve hem ekranında hemde optik aygıtlarında hiçbir sorun yaşamayacağınız bir cihaz. Konfigürasyon olarak bütün birimleri birbirine tam uyumlu. Zaten üretim politikası sayesinde başka markalar dahil piyasadaki tüm telefonların iyi ve kötü yanları değerlendirilerek, müşteri ihtiyaçları ve şikayetleri gözönünde bulundurularak üretiliyor tüm Reeder cihazları. Bence P10S bir akıllı telefondan beklenilenin üzerinde. Fiyatı ile de cazip. Tavsiye ederim.
Pardon ben de s7 edge kullanıyorum ama p10s almadığıma pişman gibiyim. Sizce p10s beni s7 edgeden daha çok memnun eder mi?P10S tüm spesifik özellikleri ile dinamik bir telefon. Profesyonel tadında fotoğraflar ve videolar çekebileceğiniz ve hem ekranında hemde optik aygıtlarında hiçbir sorun yaşamayacağınız bir cihaz. Konfigürasyon olarak bütün birimleri birbirine tam uyumlu. Zaten üretim politikası sayesinde başka markalar dahil piyasadaki tüm telefonların iyi ve kötü yanları değerlendirilerek, müşteri ihtiyaçları ve şikayetleri gözönünde bulundurularak üretiliyor tüm Reeder cihazları. Bence P10S bir akıllı telefondan beklenilenin üzerinde. Fiyatı ile de cazip. Tavsiye ederim.