1500 TL'ye kadar İyi Kameralı Telefon !

mraragorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben 1500 tlye kadar yeni telefon alıcamda belki 1600'da olur ama kamerası önemli benim için şöyle diyi bir video çektiğimde yotube yüklediğimde 720p veya 1080 p olsun istiyorum.
Biraz araştırdım Sony experia ve lg g4 felan gördüm , sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
LG G4 bu isteklerini karşılayabilecek en uygun telefon ancak alırken dezavantajlarını da göz önünde bulundurman gerekir. Isınan gücü yalayıp yutan bir işlemci, kişiden kişiye değişmek üzere kaba bir tasarım. Ancak kamera konusunda, ekran konusunda kimse bu fiyat aralığında ondan daha iyi bir şey sunamaz.

mraragorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam sağolasın Ramazan . Peki camerası bana yetcek kadar 720 p çekse felan daha kullanışlı bir telefon önerin varmı ?
Şarjı felan 1 gün dayanmassa sıkıntı olur, yada takılma yapmasını istemiyorum da..

adamindibi007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
note 4'unde kamerası iyi ek olarak hızlı şarj olayı avantajlı.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Gözün kapalı G4 almalısın. Hızlı şarj ile öne çıkan telefonları pek tavsiye etmem Asus Zenfone 2 hariç. Fazla amper pil hücrelerini yıpratıyor ileriye dönük batarya performansında düşüş yaşanıyor. Fiyat performans olarak en uygunu LG G4. Fakat pil konusunda sana garanti veremem. Cihaz 1 günü çıkarıyor fakat birazda kullanımına bağlı. Sabahtan geceye çok oyun oynamazsan sorun olmaz.

mraragorn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepiniz sağolun cevapladığınız için , Lg g4 şuanda çok tavsiye ediyorsunuz galiba onu alıcam ama sony xperia m5de iyi diyolar bunun hakkında bir fikriniz varmı ?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bence 1700 civarına s6 alabilirseniz çok daha iyi olabilir. Lg g4 kamera konusunda 1 tık daha iyi ancak s6'nın artıları daha fazla. Mesela g4 ekranı daha kaliteli ama işlemcisi kötü ve bu daha fazla ısınmaya, performans kaybına ve bataryanın hızlı tükenmesine yol açıyor. Özellikle video işleriyle uğraşan biriyseniz bu sorunu çok yaşayacaksınız demektir. O nedenle 100-200 lira daha fazla verip s6 düşünülebilir.

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Hepiniz sağolun cevapladığınız için , Lg g4 şuanda çok tavsiye ediyorsunuz galiba onu alıcam ama sony xperia m5de iyi diyolar bunun hakkında bir fikriniz varmı ?

M5 ile ilgili bazı teknik sıkıntılar var cihazın MediaTek işlemci ile yaşadığı bazı sorunları duyuyoruz ve yanlış hatırlamıyorsam işlemci quickcharge'ı desteklemiyor kamerası iyi ona bir lafım yok ancak almadan önce bahsi geçen sorunların fixlenip fixlenmediğini öğrenmen daha yararlı olur.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba arkadaşlar ben 1500 tlye kadar yeni telefon alıcamda belki 1600'da olur ama kamerası önemli benim için şöyle diyi bir video çektiğimde yotube yüklediğimde 720p veya 1080 p olsun istiyorum.
Biraz araştırdım Sony experia ve lg g4 felan gördüm , sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

Merhaba,

Maksimum 1500-1600 tlye fiyat bandinda suanda en iyi kamera, ekran performansini lg g4 urunu sunuyor. Ayrica urun snapdragon 808 islemcisi ve 3gb ram ile oldukca guclu bir yapida. Urunun ortalama performans sunan tek yani bataryasi. Onu disinda teknik olarak bir eksisi yok. Beklentiniz kamera ise ce butce 1500 tl ise kesinlikle dogru tercih lg g4 olur. Urunu hepsiburada da 1300 tl, kipa da 1400 tl ye satin alabilirsiniz.

Alternatif:

Bu fiyat bandinda ikinci el dusunurseniz samsung s6 ve samsung note 4 urunleri oldukca basarili. Note 4 islemci olarak g4 un 1 tik ustunde. Ayrica batarya performansi da oldukca basarili. Samsung s6 da batarya yonunden g4 ve note 4 un gerisinde ama islemci olarak cok onunde olan bir urun. Bu urunlerde lg g4 e alternatif olabilir. Fiyatlari 1800-2000 tl civari ama temiz ikinci elleri 1500 tl'den gidiyor.

aytugdab

Asistan
Reaksiyon puanı
8
lg g4 hepsiburadada 1239tl ve en iyi kameraya sahip telefondur bu fiyata ama tasarimda güzel olsun dersen f1.9 lensli samsung galaxy a5 2016 hepsiburadada 1230tl