bycash1
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 97
Merhaba razer deadhard v2 fare var bozuldu yenisi alacağım bütçe 1500 civarı ne öneririnsiz kaliteli bir ürün ?
eklerim de kablolu olsun oyun için marka olsun razer gibi200 lira ekleyebilirseniz Darmoshark M3S öneririm. Bana sorunlu model denk geldi fakat özünde çok kaliteli bir mouse. Eğer daha detaylı bir öneri istiyorsanız mouse tutuş şeklinizi belirtmeniz daha iyi olur.
HayırLogitech baktınız mı ?
Biraz daha iyisi barmıBütçenizden çok daha ucuz lakin ROG Keris kullanıyorum. Kutu içeriği, optiği, ürün kalitesi olarak kesinlikle F/P olduğunu düşünüyorum. Değerlendirebilirsiniz bence.
Deadheard v2 mousum
eklerim de kablolu olsun oyun için marka olsun razer gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz daha iyisi barmı
Oyun için kablolu olması şart değil, ve bu modelin oyun için harika bir model olduğunu söyleyebilirim. Mouse tutuş şeklinizi söylemediğiniz için rastgele bir öneri yapacağım. İlla kablolu olsun istiyorsanız ve 2.000₺'ye çıkabilirseniz Razer tarafında Razer Deathadder V3 öneririm. Asla pişman edecek bir model değil. Fakat yine söylemeliyim ki Darmoshark M3S modeli birincil önerim olacaktır, şuan bu fiyatta daha iyisini bulamazsınız.eklerim de kablolu olsun oyun için marka olsun razer gibi
V3 olabilir yakında indirim vb varmıOyun için kablolu olması şart değil, ve bu modelin oyun için harika bir model olduğunu söyleyebilirim. Mouse tutuş şeklinizi söylemediğiniz için rastgele bir öneri yapacağım. İlla kablolu olsun istiyorsanız ve 2.000₺'ye çıkabilirseniz Razer tarafında Razer Deathadder V3 öneririm. Asla pişman edecek bir model değil. Fakat yine söylemeliyim ki Darmoshark M3S modeli birincil önerim olacaktır, şuan bu fiyatta daha iyisini bulamazsınız.
Maalesef bir bilgim yok.V3 olabilir yakında indirim vb varmı
1-2 hafta önce 1490 TL'ydi. Şu an bayağı artmış. Tekrardan fiyatların ineceğini düşünüyorum.V3 olabilir yakında indirim vb varmı
Ne zamana tahmini ona göre bekleyin1-2 hafta önce 1490 TL'ydi. Şu an bayağı artmış. Tekrardan fiyatların ineceğini düşünüyorum.
Distribütör değilim. Bu bağlamda size kesin bir süre veremem. İsterseniz piyasayı takip edip, indirim bildirimlerini açabilirsiniz.Ne zamana tahmini ona göre bekleyin