metas53
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Xiaomi Mi4 denen telefon turkıyede mevcutmu acaba ?
Fitma yıl sonu Türkiye pazarına girecek. Birazdaha bekleyin.
Xiaomi Mi4 denen telefon turkıyede mevcutmu acaba ?
Mi4'ün yeni özellikleri eklenmiştir.
Bataryası en iyi Wp cihazdır@Vikings hocam l1520 nin bataryası nasıl tatmin etmiyor gsmarenada en iyi batarya performansına sahip cihaz seçildi
@MasterStar21 hocam telefonu uzun soluklu olarak kullanmak istiyorsaniz iphone 6 yi bekleyebilirsiniz. Ha yok beklemem diyorsaniz M8 cok guzel bir cihaz. Windows Phone tercih etmek icin henuz erken oldugu kanaatindayim daha alacak yolu var marketinin. Ozetle sabriniz yeterse iphone 6 yi bekleyin ,yetmezse m8 alin. Zira LG Samsung gibi G3 modellerini surekli olark artiriyor guncelleme isindr ileride zorlanacaktir
Şöyle bir şey var Iphone benim sevdiğim özellik sadeliği zaten geri kalan yönlerinden çok iyi akıcılığı da öyle 6 da ekran büyüyecek ve nasıl bir iphone la karşılaşacağımız belli değil fiyat olarak de dedikodular var safir ekran kullanılacağı söylenir böyle bir ekran kullanırlarsa zaten iphone belli bir kitleye hitap ediyor kullanılan malzemeden dolayı fiyatında bir artış olmaz mı sizce WP zaten sadece beğeniydum geliştiğini düşündüm onunda hakkındaki yorumları merak ettim
@Vikings yani bende öyle düşündüğüm için İphone 6 yı beklemiyorum büyükolsa bile benim düşüncem iphone eski botuylarına geri dönicek nedeni ise yıllardır iphone bu boyutlarıyla zirvede eğer kullanıcıları büyük ekran isteseydi düşüş olurdu aksine yükseliş de ama işte ben 5S i çok beğeniyorum fakat dediğim gibi elimin içinde kayboluyor sıkıntım bu benim aslında siz ne önerirsiniz acaba ?
peki 5S dışında hangi telefonu önerirsiniz o aklımda zaten dediğim gibi M8 G3 sizce hangisi G3 e gelen güncellemeler hataları düzeltiyor mu yoksa m8 mi
@Vikings çok teşekkür ederim ve son olarak size bir şey sormak istiyorum 1 hafta önce herhalde m8 i kırmızı versiyonunun satışa çıkarıldığı ile ilgil haber vardı orda yazdım ama cevap veren olmadı acaba Türkiye ye krımızı M8 ne zaman gelir bu konu hakkında bir bilginiz var mı
Bu arada konu gerçekten çok güzel olmuş çok saolun
LG g3'ün oyunlarında bi kasma bi takılma yok dimi? Yoksa benim pc mi o ara takıldı ben paronaya olmuş durumdayım bu konuda doğrusu LG G3 almayı düşünüyordum
G3 çok güzel bir cihaz. Alırken kuşku duymayın bence.
Arkadaşlar, kankam telefon alacak. Bütçesi 2000 lira falan işte bana sordu ne alayın diye Z2 al dedim. Z2 alacak. Sizce alsın mı başka telefona mı baksın. Ben alacak olsam direk Z2'yi alırım.
Ekran takıntısı yoksa 5s varsa z2 yada m8.
Hocam bir tek G3 söylememişsiniz sebebini öğrenebilir miyim merak ettimEkran takıntısı yoksa 5s varsa z2 yada m8.
Hocam bir tek G3 söylememişsiniz sebebini öğrenebilir miyim merak ettim
Keşke Türkiye'ye gelse. Batarya ne durumda?