1500 tl civarı android tel tavsiye yardım

sercanben123

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar internet üzerinden hepsi burada gibi sitelerden ithalatçı garantili tel alıcam galaxy note 4 ü düşünüyorum aradığım özellikler takılma donma olmaması 2 -3 sene donma olmadan kullanılması aradığım özellikler bi yönü sadece güçlü olmasın mesela kamerasıda iyi olsun oyun performansıda pilide tavsiyelerinizi önerilerinizi yazarsanız note 4 kullananlar şu anki durumları nasıl söylerlerse sevinirim teşekkürler

Rmznaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1 yıldır note 4 kullanıyorum
1850 liraya almıştım bimex ten, n şuan 2000 tl bandında. Hala ilk günkü stabilite performansını alabiliyorum. 3-4 tane güncelleme aldı. ses performansı ciddi anlamda çok etkileyici, ses seviyesi yüksek ve kaliteli bir ses çıkışı var bu beni çok tatmin ediyor. Kamerası için aynı şeyi arka kamera için söyleyebilirim ama ön kamerası pek iç açıcı değil. Batarya performansına gelecek olursak günü çok rahat kurtarıyor normal kullanımda 2 günü zorluyor. Kısacası fiyatını hak eden bir cihaz

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
iPhone 5s tavsiye ederim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar internet üzerinden hepsi burada gibi sitelerden ithalatçı garantili tel alıcam galaxy note 4 ü düşünüyorum aradığım özellikler takılma donma olmaması 2 -3 sene donma olmadan kullanılması aradığım özellikler bi yönü sadece güçlü olmasın mesela kamerasıda iyi olsun oyun performansıda pilide tavsiyelerinizi önerilerinizi yazarsanız note 4 kullananlar şu anki durumları nasıl söylerlerse sevinirim teşekkürler
xiaomi mi 5 öneririm...

GökayÇeker

Asistan
Reaksiyon puanı
26
anlamayanlar var.. gsm arena gibi teknik özellikleri anlatan sitelerde yanlış bilgi veriliyor. xiaomi mi5in kutusundan çıkan belgede kafadaku sar değeri 0.70 W/kg civarındaydı