tv olarak nasıl kullanıcam ve grafik pc icin isimi görürmü?Hocam tv bilmiyorum açıkçası ama bana göre mantıklı bir öneride bulunacağım
Bu monitör akıllı olarak geçiyor İnterneti verdin mi kanalları her türlü izlersin zaten. Üstüne akıllı olduğu için tarayıcı vs de kullanırsın.
pc bağlamak için hangi girişlere sahipsiniz? Pc de oyun mu oynayacaksınız yoksa çizim, tasarım işleri mi yapacaksınız?Toshiba 32LL3A63DT bu fiyata alıncak bu model olumlu yorumlar yapılmıs arastırdıgıma göre fiyat performans almalımıyım?
Aynı zamanda pc baglıcam monitör olarakta kullancam.
dvi ,hdmi ,vga girisleri var kasada ve hdmi kablosu mevcut daha once tvye baglamıstım,fakat simdi monitör olarak alıcam samsung modeli tv olarakta kullanmak istiyorum.Grafik cizim tasarım islerinde kullanıcagım ve tv olarakpc bağlamak için hangi girişlere sahipsiniz? Pc de oyun mu oynayacaksınız yoksa çizim, tasarım işleri mi yapacaksınız?
Samsung model ekranın mı var? İkinci bir tv mi alacaksın? yazdıkların biraz karışık olmuş...dvi ,hdmi ,vga girisleri var kasada ve hdmi kablosu mevcut daha once tvye baglamıstım,fakat simdi monitör olarak alıcam samsung modeli tv olarakta kullanmak istiyorum.Grafik cizim tasarım islerinde kullanıcagım ve tv olarak
yeni bir monitör alcam normalde toshibanın fhd smart tvsini alcaktım yukarda yazılan samsung monitör smart fhd karar verdimSamsung model ekranın mı var? İkinci bir tv mi alacaksın? yazdıkların biraz karışık olmuş...
Onu görmemişim. Ona uydu alıcı bağlayarak da tv olarak kullanabilirsin kanımca.yeni bir monitör alcam normalde toshibanın fhd smart tvsini alcaktım yukarda yazılan samsung monitör smart fhd karar verdim
Samsung model ekranın mı var? İkinci bir tv mi alacaksın? yazdıkların biraz karışık ol
normal kutu uydu baglantısımı yapıcam?Onu görmemişim. Ona uydu alıcı bağlayarak da tv olarak kullanabilirsin kanımca.
eywallah bilmedigim icin ve emin olmak icin sordumHdmi bağlantısı üzerinden kutu uydu cihazını monitörüne bağlarsan tv olur![]()