Soru 1500-2000 Bütcede alabilecegim en iyi tv?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tekno1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tekno1

Asistan
Reaksiyon puanı
9

Toshiba 32LL3A63DT bu fiyata alıncak bu model olumlu yorumlar yapılmıs arastırdıgıma göre fiyat performans almalımıyım?​

Aynı zamanda pc baglıcam monitör olarakta kullancam.

Tebaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19

Tekno1

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Hocam tv bilmiyorum açıkçası ama bana göre mantıklı bir öneride bulunacağım
Bu monitör akıllı olarak geçiyor İnterneti verdin mi kanalları her türlü izlersin zaten. Üstüne akıllı olduğu için tarayıcı vs de kullanırsın.
tv olarak nasıl kullanıcam ve grafik pc icin isimi görürmü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

??

Son düzenleme:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550

Toshiba 32LL3A63DT bu fiyata alıncak bu model olumlu yorumlar yapılmıs arastırdıgıma göre fiyat performans almalımıyım?​

Aynı zamanda pc baglıcam monitör olarakta kullancam.
pc bağlamak için hangi girişlere sahipsiniz? Pc de oyun mu oynayacaksınız yoksa çizim, tasarım işleri mi yapacaksınız?

Tekno1

Asistan
Reaksiyon puanı
9
pc bağlamak için hangi girişlere sahipsiniz? Pc de oyun mu oynayacaksınız yoksa çizim, tasarım işleri mi yapacaksınız?
dvi ,hdmi ,vga girisleri var kasada ve hdmi kablosu mevcut daha once tvye baglamıstım,fakat simdi monitör olarak alıcam samsung modeli tv olarakta kullanmak istiyorum.Grafik cizim tasarım islerinde kullanıcagım ve tv olarak

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
dvi ,hdmi ,vga girisleri var kasada ve hdmi kablosu mevcut daha once tvye baglamıstım,fakat simdi monitör olarak alıcam samsung modeli tv olarakta kullanmak istiyorum.Grafik cizim tasarım islerinde kullanıcagım ve tv olarak
Samsung model ekranın mı var? İkinci bir tv mi alacaksın? yazdıkların biraz karışık olmuş...

Tekno1

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Samsung model ekranın mı var? İkinci bir tv mi alacaksın? yazdıkların biraz karışık olmuş...
yeni bir monitör alcam normalde toshibanın fhd smart tvsini alcaktım yukarda yazılan samsung monitör smart fhd karar verdim

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
yeni bir monitör alcam normalde toshibanın fhd smart tvsini alcaktım yukarda yazılan samsung monitör smart fhd karar verdim
Onu görmemişim. Ona uydu alıcı bağlayarak da tv olarak kullanabilirsin kanımca.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Hdmi bağlantısı üzerinden kutu uydu cihazını monitörüne bağlarsan tv olur :)

Tebaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Uydu almana gerek yok internet üzerinden izleyebilirsin, hatta şöyle bir tavsiye de verebilirim vodofone fiber İnternete geçme imkanın varsa (özellikle fiber diyorum buraya dikkat) yanında vodofone tv hediye ediyorlardı kendim de kullanıyorum. Monitör üzerinden vodofone tv ye girersiniz, monitöre doğrudan internet bağlanabiliyor. Orda hemen hemen bütün kanallar var. Ayrıca uydu alıp kalabalık yapmamış olursunuz. Bilgisayar üzerinden de izlenebilir tabi ama bilgisayar çalıştırmak hem elektrik faturasına çok yansır hem de fan sesi rahatsız edebilir. Siz kendi tercihinize bağlı olarak turkcell tv+ vs de kullanabilirsiniz ben kendi tercihimi belirttim.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Uydu almayacak zaten, eski tv kutusu varsa onu monitöre bağlayacak. :) hepsi bu. vergisi yok, ücreti yok, bedava ve kimse sizin ne izlediğinizi ne yaptığınızı öyle didik didik de yapamaz, internetten izlemediğiniz için saçma sapan reklam derdi de olmaz.

vodafone veya turklcell asla tv bilmem neyi yanında hayrına bedava vermez zaten onların parasını da katarak fahiş fiyattan tv paketi satarlar. Bunu herkes bilir.

Diğer konuda lüks muhabbeti dönmüştü ya işte burda da ben diyorum ki;

İnternetten TV izlemek şuan için pahalıdır ve LÜKSdür (digi, turkcell, netfix gibi paralı kazık servisler için yazdım). Hele hele öğrenci için.

paralı spor kanalları özellikle şans oyunları için (iddiaa için genelde) tercih edenler var, yetişkin kanalları ise zaten yazmaya gerek yok azmanlar izler, netfix gibi servisler için ise gereksiz diyebileceğim şeyler zaten ilk önce milletin ayağı alışsın, az büyüyelim sonra piyasayı ele geçirince tekel olunca basarız Kazığı mantığı hakim...

Son düzenleme: