1500-1200

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1500 1200 arası telefon alacagımda (android) tavsiyelerinizi bekliyorum

Not: telefonu muhtemelen haziran ayında alacagım yani ozamana kadar fiyatlar biraz iner onuda göz önünde bulundurursanız sevinirim. :) Şimdiden Teşekkürler

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16 gb hafıza yeter diyosan g2 ama yetmez diosan galaxy s4 ü haziran ayında 1500 e bulursun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şuan elimde s3 varda değiştirmek istiyorum sony xperia gibi general mobile elite ile lg g2 32gb arasında kaldım nexus da cok sade :D yani kararsızım

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bütçe arttırabilirsen ve biraz daha bekleyebilirsen LG G3 veya Nexus 6. Ama beklemezsen LG G2 alabilirsin.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
GM Discovery Elite o fiyata şuan bulabileceğin en iyi telefon. Bence Elite al. Beğenmediysen LG G2 alabilirsin.

nameless950

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence gm elite almalısın. Hem türk firması hemde özellikleri s5 den daha iyi. Çok hızlı bir telefon. O özellikteki bi telefonu samsung dan anca 2.500 tl civarı alırsın.

krsmustafa37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16 gb hafıza yeter diyosan g2 ama yetmez diosan galaxy s4 ü haziran ayında 1500 e bulursun
Zaten şu anda 1500 tl :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence gm elite almalısın. Hem türk firması hemde özellikleri s5 den daha iyi. Çok hızlı bir telefon. O özellikteki bi telefonu samsung dan anca 2.500 tl civarı alırsın.
Özellikleri s5 den iyi derken hangi özelliği iyi sölesene

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
GMDE diyenlere bakma. Hiç sevmedim o telefonu. Sadece kağıt üzerinde üstün.

LG G2 der geçerim. Bak G2'yi al. G2 Al kafan rahat olsun..

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 nin eksileri de var fakat elite 3gb ram+1gb ekran karti varmış elitenin eksileri nelerdir hafiza arttirilamamasindan ziyade

Sony xperia z1 nasil

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
android cephesinde alacağın tek telefon nexus 5.

nameless950

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten şu anda 1500 tl :D

Özellikleri s5 den iyi derken hangi özelliği iyi sölesene

İncelemelerine bakarsan görürsün kardeşim. Ayrica antutu benchmark testlerinde daha ilk partisi bile s5 in üstünde bulunuyor. Tek eksiği mono hoperlör ve 2500mah pili ki bunuda sistem optimizasyonuyla aşmislar gibi gorunuyor.

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1500 1200 arası telefon alacagımda (android) tavsiyelerinizi bekliyorum

Not: telefonu muhtemelen haziran ayında alacagım yani ozamana kadar fiyatlar biraz iner onuda göz önünde bulundurursanız sevinirim. :) Şimdiden Teşekkürler

Kardeşim alacağın telefonun boyutu ne olacak, yani 5" lik telefonları rahat kullanabiliyor musun? GMDElite fiyatına kıyasla çok iyi bir telefon ama 5.5" bir telefon kullanabilir misin? Şahsen ben büyük telefonlardan pek haz etmem olsa olsa max 4.5" benim için, hani çerçevesi ince olur vs vs 4.7" olur dahası bana ters. Eğer büyük ekran sıkıntı olmaz diyorsan bütçene göre; GMDElite, LG G2, Xperia Z1 veya Nexus 5 düşünmelisin ki tavsiyem Z1 olurdu. Hem ekran normal boyutlarda olsun hem de telefon güçlü olsun istiyorsan bu kriterlere uyan tek telefon Sony Xperia Z1 Compact'tır bence. Verdiğim linklerdeki fiyatlar tabi ki internet üzerinden satış yapan işletmelerin fiyatları, mağaza fiyatları bu fiyatlara göre oldukça yüksek olacaktır. Daha önce internetten alışveriş yapmışsanız tavsiyem internetten almanız.

LG G2 vs Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 vs Sony Xperia Z1 Compact

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim alacağın telefonun boyutu ne olacak, yani 5guclu telefonları rahat kullanabiliyor musun? GMDElite fiyatına kıyasla çok iyi bir telefon ama 5.5" bir telefon kullanabilir misin? Şahsen ben büyük telefonlardan pek haz etmem olsa olsa max 4.5" benim için, hani çerçevesi ince olur vs vs 4.7" olur dahası bana ters. Eğer büyük ekran sıkıntı olmaz diyorsan bütçene göre; GMDElite, LG G2, Xperia Z1 veya Nexus 5 düşünmelisin ki tavsiyem Z1 olurdu. Hem ekran normal boyutlarda olsun hem de telefon güçlü olsun istiyorsan bu kriterlere uyan tek telefon Sony Xperia Z1 Compact'tır bence. Verdiğim linklerdeki fiyatlar tabi ki internet üzerinden satış yapan işletmelerin fiyatları, mağaza fiyatları bu fiyatlara göre oldukça yüksek olacaktır. Daha önce internetten alışveriş yapmışsanız tavsiyem internetten almanız.

LG G2 vs Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 vs Sony Xperia Z1 Compact

Ben z1 den yana iyi dusuncelerim var ama compact pahali z1 iyi fakat gmde'de cok guclu lg g2 ye pek isinamadim

Şuanki telefonum samsung galaxy s3

Z1 mi discovery elite mi

nameless950

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elite kesinlikle ben elite kullanıyorum önsiparişle aldım. Telefonda ne bir kasma ne donma hiç bisey yok bence en iyisiiyisi

best648

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nameless950: kardes Özellikleri varmi yoksa nexus giibi sademi ve ilk aldiginda sana kac gb yer kaliyor?
bide sd800ac mi 3gb +1gb rami mi var

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben z1 den yana iyi dusuncelerim var ama compact pahali z1 iyi fakat gmde'de cok guclu lg g2 ye pek isinamadim
Şuanki telefonum samsung galaxy s3

Z1 mi discovery elite mi

Bu ikisinden birini alacak olsam tercihim Z1 olurdu kimi yerde 2000 kimi yerde 1500 TL. Elite de es geçilecek bir telefon değil, eğer beğenirseniz elite alın ama ben elite'in ekran boyutunu ve telefonun kalınlığını sevmiyorum. Z1 in fiyatının bu kadar düşmesini fırsat olarak değerlendirirdim.

Bu arada compact pahalı demişsiniz aksine Z1' in en ucuz fiyatı 1500 TL (internette), compact ise hepsiburada.com da 1500TL +75TL hediye çeki filan da var, internette en ucuzu 1350-1400 TL arası bulabiliyorsunuz.

Şu karşılaştırmayı gözden geçirin, bir ara telefonculara veya bir mağazada telefonları kullanın ilk izlenim çok önemlidir telefon işlerinde, sonra beğendiğinizi alın.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6082&idPhone2=5596

telefonu alacağınız zaman geldiğinde foruma tekrar bir gözatın, yeni fırsatlar çıkarsa hemen konu açılır.