Akifcs
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
başlıktanda anlayabileceğiniz üzere 150 tl veya altı bir mouse arıyorum
bilmem benim arkadaş kullanıyor hiç sorun yaşamadı ve gayet güzel duruyormuşGamepower almak paranızı çöpe atmaktır onun yerine G300s+Mousepad paketini alın 150₺'ye.
okuma olarak nasıl benim şuan kullandığım inca csgoda çok hızlı çekince okumuyor takılıyor da hocam logitechinki nasılLogitech G102 Prodigy Gaming Mouse düşünebilirsin. Ben kullanıyorum ve tavsiye ederim
başlıktanda anlayabileceğiniz üzere 150 tl veya altı bir mouse arıyorum
bende onu düşünüyordum logitech G102 Prodigy ile rival arasında kaldım fakat bunda cpi olayı var count per inch ile dots per inchin arasındaki fark tam olarak ne?Rival 105 öneririm.
SteelSeries Rival 105 Pixart Optik Sensör 4000 CPI Omron Switch RGB Aydınlatmalı Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
SteelSeries Rival 105 Pixart Optik Sensör 4000 CPI Omron Switch RGB Aydınlatmalı Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
bende onu düşünüyordum logitech G102 Prodigy ile rival arasında kaldım fakat bunda cpi olayı var count per inch ile dots per inchin arasındaki fark tam olarak ne?