bornwilldie
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Arkadaşlar, abilerim selam. Ben şu an 1.68 boyundayım ve minimum 8, 9 aydır boy artışım olmadı. Birkaç ay önce ortopediye gittik ancak oradaki doktor pek takmadı bizi, bugün de yaklaşık 1.5 saat önce doktorun yanındaydım. Röntgen çektirdik ve doktorun yanına geldik, doktor babamın boyunu sordu (babam 1.62 falandır) söyledikten sonra da daha uzamaz en fazla birkaç santim dedi. Benim sülalem uzun, kuzenlerim dayım amcam hepsi uzun aralarında adam akıllı 1.80 altı biri yok neredeyse. Ben boyum uzamaz diye çok korkuyordum, hatta en korktuğum şeydi ve başıma bu geldi. Sadece 1.80 olsam yeter diyordum, 12 cm atarım herhalde daha 15 16 yaşındayım diye düşünüyordum fakat doktor beni tamamen hayal kırıklığına uğrattı. Dediğim gibi babam 1.62 falan annemle aynı boydalar, kuzenlerim akrabalarım amcam dayım hepsi 1.80 ve üstü. Daha uzar mıyım demeyeceğim sanırım çünkü ümidim kalmadı, sadece moralim çok bozuk. Belki verebileceğiniz bir tavsiye vardır diye düşündüm. Sizce beslenmeme gerçekten dikkat edersem, çok sağlıklı beslenip uyku düzenimi bozmazsam 1.80 olur muyum? Doktor uzamazsın dediyse kesin uzamaz mıyım?