15 yaşında youtuber olmak için küçük müyüm?

Can Coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba ben 15 yaşındayım. Youtube kanalım var. Kendi ses ve görüntümü versem izlenme oranım düşer mi? İzleyicilerime göre küçük görünürmüyüm? Hatta velet katagorisine girermiyim? Çok kaliteli oyun videoları çekiyorum. Sizce bir youtuber olmak için 15 yaş normal mi?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
Merhaba ben 15 yaşındayım. Youtube kanalım var. Kendi ses ve görüntümü versem izlenme oranım düşer mi? İzleyicilerime göre küçük görünürmüyüm? Hatta velet katagorisine girermiyim? Çok kaliteli oyun videoları çekiyorum. Sizce bir youtuber olmak için 15 yaş normal mi?
İyi videolar çekiyorsan sıkıntı olmaz bence ama kendine göre kaliteli oyun videoları çekiyormuşsun videolardan birini at öneri verelim

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Biraz video çek kendi sesini ver.Sesin kalınlaşmıştır zaten birde.Youtube kanlının ismi ne

Can Coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Biraz video çek kendi sesini ver.Sesin kalınlaşmıştır zaten birde.Youtube kanlının ismi ne
Tamam sesi geçtimde görüntüm nasıl tepki alır? 14 yaşında gibi görünen sivilcesiz bir zeki bir ergen görünümüm var. Acaba görüntümü vermesemmi?

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Tamam sesi geçtimde görüntüm nasıl tepki alır? 14 yaşında gibi görünen sivilcesiz bir zeki bir ergen görünümüm var. Acaba görüntümü vermesemmi?
Verme,bekle sesle devam et webcam alırsın sonra

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Yaşınla ilgisi yok bunun hevesini kırmak istemem genç kardeşim ama bu işi gelir kazanma amacı ile düşünüyorsan zor hatta çok zor,hobi olarak yapma demiyorum ama bütün zamanını bu boş işe harcama,kendini geliştirip güzel bir kariyer yapmak için çalış,yurtdışında eğitim almak için çaba göster boş işlerle zaman öldürme yolun açık olsun.

Can Coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bence sorun olmaz. Fazla argo kullanmamaya özen göster.
Hiç argo ve küfür kullanmıyorum. Uygunsuz hiç bir davranışım bulunmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşınla ilgisi yok bunun hevesini kırmak istemem genç kardeşim ama bu işi gelir kazanma amacı ile düşünüyorsan zor hatta çok zor,hobi olarak yapma demiyorum ama bütün zamanını bu boş işe harcama,kendini geliştirip güzel bir kariyer yapmak için çalış,yurtdışında eğitim almak için çaba göster boş işlerle zaman öldürme yolun açık olsun.
Benim Derslerim iyi ve derslerimede günde en az 5 saat çalışıyorum. Fakat boş saatlerimde youtube için video çekiyorum. Boş saatlerimde video çekmek beni iyi hissettiriyor. Sayısal alana ilgim çok. Ve youtube işi benim derslerime engel olmuyor. Birkaç yıl sonra YKS için youtube uzun bir ara vereceğim.
Kanalım: CAN COŞKUN Abone olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Hiç argo ve küfür kullanmıyorum. Uygunsuz hiç bir davranışım bulunmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim Derslerim iyi ve derslerimede günde en az 5 saat çalışıyorum. Fakat boş saatlerimde youtube için video çekiyorum. Boş saatlerimde video çekmek beni iyi hissettiriyor. Sayısal alana ilgim çok. Ve youtube işi benim derslerime engel olmuyor. Birkaç yıl sonra YKS için youtube uzun bir ara vereceğim.
Kanalım: CAN COŞKUN Abone olursanız sevinirim.
Böyle videolar atarsan tutmaz daha fazla pubg mobile,brawl stars,minecraft tutar sıfırdan başlamak çok zor o yüzden biraz para biriktir.Ve yotuberlardan katıl al onlarda senin reklamını versinler çekiliş var takip edenlere desinler.

ᵀᴬᴺᴷ

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Bence arka plan müziklerini biraz kıs. Ve seste bir sıkıntı var sanırsam cızırtılı geliyor. Görüntü verme çünkü sanırsam mobilden çekiyorsun. Bu şekilde Webcam sabit durmaz sürekli hareket eder bu da izleme zevkini kaçırır. Bilgisayarın varsa emülator üzerinden oyna. Başlangıç için ucuz bir kamera al yeter. Ve birisi daha söylemişti popüler oyunlar çek diye katılıyorum ona.
Yaşın normal.

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Yaşın küçük değil ve doğru düzgün videolar çekersen yani küfür ve kötü söz olmadan güzel yerlere gelirsin.Ama bence de biraz bilindik oyunlar çekmen daha iyi olabilir.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Hiç başlama zaten her önüne gelen youtuber oluyor biraz rahat bırakın şu youtube'yi lütfen.